3x sporten voor het voorjaar

3x sporten voor het voorjaar

Het is officieel lente en dat betekent dat het mooie weer eraan komt! In de lente is het heerlijk om lekker buiten te gaan sporten. Na zo lang binnen te hebben gezeten is de kans groot dat je even bent vergeten welke sporten je allemaal buiten kunt beoefenen. Hieronder hebben we voor jou een aantal sporten op een rijtje gezet om je een beetje op weg te helpen!

Padel

Padel is tegenwoordig razend populair en door heel Nederland worden er steeds meer padelbanen aangelegd. Hoe populair de sport al écht is, verschilt per stad. Wanneer je een padelbaan in Amsterdam wilt reserveren, moet je er al vroeg bij zijn. De sport is in deze stad zelfs al zó populair dat het niet meer bij te houden is hoeveel locaties hier ondertussen zijn. ThePadellers biedt gelukkig een ruim aantal padelbanen aan in Amsterdam en de rest van Nederland. Speel bijvoorbeeld padel in het Amstelpark. Hier zijn genoeg banen om te padellen. Toch moet je er altijd vroeg bij zijn wanneer je een baantje wilt reserveren.

Hardlopen

Misschien heel voor de hand liggend, maar wanneer het lekker weer is, kun je buiten een heerlijk rondje hardlopen. Wanneer hardlopen niet helemaal jouw sport is, kies je vaak eerder voor een andere activiteit. Maar vergeet niet dat je met hardlopen mega snel conditie opbouwt én je verbrandt in een korte tijd veel calorieën. Wanneer je eenmaal de smaak te pakken hebt, kan het zelfs een beetje verslavend zijn. Zorg er wel voor dat je niet te enthousiast begint om blessures te voorkomen.

Fietsen

Zowel fietsen als hardlopen zijn sporten waar je gemakkelijk mee kunt beginnen wanneer je lekker buiten wilt sporten. Je bent lekker in de buitenlucht en ondertussen actief bezig. Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je wilt gaan sporten. Hou je er niet van om alleen te sporten? Bel een van je vrienden en stap samen op de fiets! Daag jezelf uit door het rondje steeds iets grote te maken of voer je fietstempo een beetje op om je conditie te blijven verbeteren!

Previous articleOrganiseer een leuke avond met je vrienden
Next articleTips voor voedingssupplementen tijdens de zwangerschap
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!