Simpel Grieks 3-gangen diner

Griekenland is en blijft een fantastisch land om op vakantie te gaan. Nog altijd is het zuidelijke land onwijs populair onder de Nederlanders. Niet...

Simpel Grieks 3-gangen diner

Griekenland is en blijft een fantastisch land om op vakantie te gaan. Nog altijd is het zuidelijke land onwijs populair onder de Nederlanders. Niet...

Welke supplementen zijn het beste als je begint met sporten?

Als je begint met sporten heb je vaak veel motivatie en wil je er alles aan doen om lekker in je vel te zitten...

De voordelen van EPDM dakbedekking op een rijtje gezet

Ben je bezig met een renovatie van je woning? Ben je bezig met het plaatsen van een schuur of tuinhuisje in je tuin? In...

Live in the Living

Hallo daar en welkom op mijn blog, Live in the Living! Ik heet Yamilla en kan niet wachten om jou te vertellen over alle goede en interessante dingen die ik zelf in mijn dagelijkse leven mee maak. Ook voor mij is het een leven lang leren, en daar help ik jou graag bij door middel van mijn blogs. Hoe ik aan mijn onderwerpen kom? Simpel: het is mijn wereld. Ben je benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

Een kort voorstelrondje

Zoals jullie misschien al gelezen hebben op deze pagina werk ik als voeding diëtiste. Dit is niet per se het beroep waarvoor ik gestudeerd heb, maar toch is het iets waarvan ik heel erg blij ben dat ik het doe. Ik krijg namelijk heel erg veel energie door het maximale uit het leven te halen. En naar mijn idee doe je dit pas op het moment dat je gezond eet, genoeg en regelmatig aan beweging doet en ook een steentje bijdraagt aan jouw directe omgeving.

Nu vraag jij jezelf misschien af: wat is een steentje bijdragen aan jouw directe omgeving dan Yamilla, hoe doe jij dat? Nou, dat zal ik je vertellen. Als ik thuis kom van een dag werken als voeding diëtiste en adviseur, zitten er drie kleine meiden en één geweldige vrouw op mij thuis te wachten. Ik en mijn vrouw gaan dan samen koken, terwijl de kleintjes lekker in de woonkamer of op een andere plek in of om het huis aan het spelen zijn.

Ik hecht veel waarde aan mijn gezin en vind het hebben van een verzorgd huis ook belangrijk. Daarom zal ik in mijn blogs ook regelmatig tips en tricks plaatsen zodat jij zelf ook een mooie tuin of nieuw interieur kunt creëren. Ik zal in dit soort blogs proberen het voor iedereen toepasbaar te maken, maar dit lukt helaas niet altijd. Als je vragen hebt over een blog of een onderwerp waar ik over geschreven heb, aarzel dan niet om contact op te nemen met mij! Ik sta je dan graag te woord.

Reizen en vakanties

Zoals je in het menu hierboven kunt zien, gaan een aantal van mijn blogs ook over reizen. Vroeger, voordat ik de meiden had, kon ik een stuk vaker op vakantie. Nu ben ik gebonden aan de schoolvakanties. Dit mag de pret uiteraard niet drukken, dus zal ik jullie nog steeds vertellen over mooie reizen die ik en mijn vriendin aan het plannen zijn of al gemaakt hebben.

Behalve bloggen over reizen die ik samen met mijn gezin maak of gemaakt heb, zal ik ook vertellen over de reizen die ik in het verleden heb gemaakt of vrijwilligerswerk dat ik ooit heb gedaan in het buitenland. Reizen is namelijk een groot deel van mijn leven geweest, voordat ik het werk ging doen wat ik vandaag de dag beoefen. Ik heb prachtige reizen gemaakt naar Bali, ben naar Groenland geweest en kan zeggen dat ik vrijwel elk land in Europa heb bezocht. Omdat ik zo veel reiservaring heb vind ik het leuk om ook hierover te bloggen.

Updates over de laatste mode

Omdat ik het toch wel belangrijk vind om goed voor de dag te komen, hou ik de laatste trends en hypes op het gebied van mode heel erg nauwkeurig bij. Je zult dan ook regelmatig blogs voorbij zien komen waarin in een nieuw paar schoenen review, een nieuwe lingerie set bespreek of iets anders dat met mode te maken heeft.

Fashion wordt vaak bestempeld als één van de meest vervuilende factoren bij milieuvervuiling. Gezien het feit dat ik een gezonde leefstijl hoog in het vaandel heb staan, horen mijn kledingkeuzes dan ook duurzaam te zijn. Je hoeft je dus geen enkele zorgen te maken over de blogs waarin in bepaalde producten benoem, dat deze producten niet met een goed overwogen idee erachter op dit blog worden geplaatst. Al mijn blogs kennen een kern van waarheid en dragen bij aan het grotere goed van een duurzame wereld. Hier heb ik door de jaren heen mijn missie van gemaakt en zal ik dan ook trouw aan blijven.

Reizen

De mooiste bestemmingen en alles over de leukste reizen lees je hier. Doe inspiratie op en kom tot nieuwe bucketlist plekken voor jouw volgende vakantie.

Op vakantie in eigen land met de caravan

Als je de mogelijkheid hebt om op vakantie te gaan dan kies...

Vakantie verblijfplaatsen

Wanneer je op vakantie bent wil je in het algemeen een vrij...
Hallo! Ik ben

Yamilla Hulscher

Dag! Welkom op mijn blog, Live in the Living. Mijn naam is Yamilla Hulscher en ik zal jou via dit blog op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezonde voeding, kleding en andere belangrijke elementen in mijn leven. Ik ben 32 jaar oud en heb drie kinderen geadopteerd, samen met mijn te gekke vrouw Sanne. In mijn professionele leven werk ik al 6 jaar als fulltime voeding diëtiste. Via dit blog zal ik je vertellen over een gezonde lifestyle en voeding. Maar niet te veel, want mijn leven bestaat niet alleen maar uit werken! Buiten mijn werk heb ik namelijk alleen maar oog voor mijn gezin en het huis. Ben je benieuwd naar meer? Lees dan snel een van mijn berichten en laat je inspireren!

Yamilla Hulscher

Huis

Alles wat je moet weten voor in en om je huis. Lees de laatste artikelen met betrekking tot wonen, inrichting, de tuin en meer.

De voordelen van EPDM dakbedekking op een rijtje gezet

Ben je bezig met een renovatie van je woning? Ben je bezig...

3 unieke manieren om je inrichting persoonlijk te maken

Je huis opnieuw inrichten is leuk, biedt veel mogelijkheden en zorgt na...

Wat zijn duurzame alternatieven voor hondenvoer?

Nederland is steeds vaker op zoek naar duurzame alternatieven op elk gebied....

Dames modetrends 2022

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent weer nieuwe kansen voor jou. Of je je nou voorneemt om meer me-time te nemen, actief...

Kleding & Fashion

De laatste modetrends, tips en nieuwtjes voor mannen en vrouwen.

Last van zweetvoeten? Zo kun je dit voorkomen!

Heb jij regelmatig last van zweetvoeten? Dat kan erg vervelend zijn voor...

Babykleding voor iedere baby

Het kiezen van babykleding kan moeilijk zijn, vooral als je voor het...

De Ritomshop, gespecialiseerd in leer fournituren

Het bewerken van leer wordt steeds populairder. Het is echt ambachtswerk. Dit...