Home Gezonde levensstijl Drink water met een smaakje

Drink water met een smaakje

0
Drink water met een smaakje

Drink water met een smaakje

Veel Nederlanders vinden het moeilijk om genoeg water te drinken op een dag. Ze denken er vaak niet bij na of denken dat koffie ook genoeg hydrateert. Terwijl dit niet zo is. Het is belangrijk voor je gezondheid om genoeg water te drinken, hoe moeilijk dit misschien ook lijkt te zijn. Wanneer je water gewoon niet lekker vindt, kun je hier ook wat aan doen. Als je iets van citroen of munt toevoegt, zul je al een stuk meer smaakbeleving hebben dan wanneer je simpel water drinkt. Vooral op een hete zomerse dag is het lekker om ijswater te drinken met citroen, munt of zelfs gember en eventueel fruit. Ook kun je kunstmatige smaken toevoegen die je in de supermarkt kunt kopen. Maar hier zitten vaak veel toegevoegde suikers in wat minder goed voor je is. Inname van te veel suiker zorgt ervoor dat je lichaam dat je je alvleesklier kunt overbelasten of overgewicht kunt krijgen.

Je fles overal naartoe meenemen

Wanneer je een gepersonaliseerde drinkfles van flaske hebt, zul je zien dat je minder vaak vergeet om het mee te nemen. Het wordt een echte accessoire en essentieel iets om mee te nemen met de rest van de spullen die je dagelijks nodig hebt zoals deodorant of een lunch. Als je fles er goed uitziet, zul je er meer waarde aan hechten waardoor je het minder snel vergeet mee te nemen. Naast dat ze er goed uitzien zijn ze ook goed voor het milieu. Je hoeft niet telkens opnieuw plastic flesjes te kopen aangezien de drinkflessen ontworpen zijn om lang mee te kunnen.

Niet alleen genoeg drinken

Niet alleen ondervinden mensen problemen met genoeg drinken op een dag maar ook genoeg en gevarieerd eten op een dagelijkse basis blijft iets wat moeilijk is. Het kost veel tijd om goede en uitgebalanceerde maaltijden te maken waar je niet verveelt van raakt. Het opzoeken van recepten kan erg veel tijd in beslag nemen maar ook het boodschappen doen kan erg vervelend zijn om te doen als je een druk schema hebt. Als je een fulltime baan hebt en ook nog kinderen kan het ingewikkeld worden om boodschappen te doen maar gelukkig zijn hier tegenwoordig een hoop apps voor die je ermee kunnen helpen. Wanneer je een aantal uur in de week besteed aan het samenstellen van recepten en je boodschappen thuis laat bezorgen zorg je ervoor dat je een hoop tijd overhoudt wat je weer kunt besteden aan je werk, persoonlijke rust of tijd met je kinderen.

Vorig artikel Alles over Pokémon kaarten
Volgend artikel Het is tijd om lekker te gaan slapen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!