Home Huis 3 tips bij het kopen van een sunshower

3 tips bij het kopen van een sunshower

0
3 tips bij het kopen van een sunshower

Hoe start jij de dag het liefste? Neem je graag, nadat je wakker geworden bent, direct een heerlijke douche? Dan begin je je dag absoluut op een goede manier. Het water maakt je goed wakker, waardoor je vol goede moed de dag kunt starten.

Om de dag zo goed mogelijk te beginnen, zou je moeten investeren in de perfecte badkamer. De badkamermeubels moeten naar je wens zijn, evenals de douche in je badkamer. Wil je bij je douche voor net dat beetje extra gaan? Dan kies je het beste voor een sunshower.

Een sunshower is een paneel dat je in de douche op kunt hangen. Dit paneel geeft vervolgens UV licht en infrarood licht af. Met deze lampen komen je spieren volledig tot rust en herstellen je spieren sneller. Een sunshower is dan ook ideaal voor mensen met lichamelijke klachten en voor topsporters.

Maar, hoe vind je nou de beste sunshower? Om je hier een handje mee te helpen, vind je hieronder de drie beste tips. Door deze tips op te volgen, vind je snel de beste sunshower voor in jouw badkamer.

Tip 1: bekijk waar je de sunshower op wilt hangen

Je moet allereerst goed kijken naar de ophangplek van de sunshower. Aan welke zijde van de douche wil je ‘m ophangen? En hoeveel ruimte heb je aan die zijde? Als je weet hoeveel ruimte er is, kun je gericht kijken naar een sunshower met de juiste afmetingen. In het huidige aanbod vind je in ieder geval meerdere afmetingen.

Tip 2: kijk goed naar de variant

De actuele sunshowers worden in twee varianten aangeboden: een half body en een full body variant. De half body variant is in staat om slechts een deel van het lichaam te behandelen. Kies je echter voor een full body variant? Dan is deze sunshower in staat om het gehele lichaam te behandelen. Een full body variant is dan ook een stuk duurder dan een half body variant.

Kijk hierbij ook kritisch naar de Sunshower prijs. Over het algemeen kan gesteld worden dat de full body varianten fors duurder zijn dan de half body varianten. Maar, goed met een full body variant geniet je wel van een fijnere behandeling.

Tip 3: kijk goed naar het soort verlichting

Bij een sunshower kun je uit twee soorten verlichting kiezen. Ten eerste kun je voor alleen infraroodverlichting kiezen. Ten tweede kun je voor een combinatie van uv- en infraroodlicht kiezen. Laatstgenoemde variant brengt het beste en lekkerste effect met zich mee. Maar, de varianten met uv- en infraroodlicht zijn wel prijziger te noemen. Ook op dit gebied moet je daarom voor jezelf de juiste afweging maken. Je start je dag in ieder geval nog beter met een sunshower!

Vorig artikel Waarom kiezen voor kamerplanten?
Volgend artikel Vergroening op kantoor met LED panelen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!