alles in 1 pakket

Men denkt vaak dat om kinderen te vermaken, je veel geld uit moet geven. Dat is helemaal niet zo. Kinderen zijn erg makkelijk te vermaken. Als maak je een kleine wandeling met ze, dat vinden ze meestal al leuk. Kinderen houden er vaak van om buiten te spelen, naar de speeltuin te gaan, tikkertje te spelen etc. . Maar stel het weer zit niet mee en je bent gedwongen thuis te blijven. Hoe kun je dan behalve YouTube filmpjes , netflix of speelgoed nog meer vermaken?

Wees creatief

Ga iets met ze doen wat ze nog nooit gedaan hebben. Bijvoorbeeld sieraden maken. Je kunt samen met de kinderen kettinkjes en armbanden maken. Ze verkopen zulke setjes bij de Bartsmit en Intertoys. Maar je kunt hier ook volledig zelf mee aan de slag. Je kunt hiervoor epoxy giethars gebruiken. Deze vorm van giethars word meer gebruikt voor huiselijke doeleinden, bouwprojecten of industrie maar wat veel mensen niet weten is dat het ook te gebruiken is voor als hobby of creatieve doeleinden. Je kunt er allerlei vormen van maken omdat het vloeibaar is. Je kunt er ook ringen en sleutelhangers van maken.

Wat kinderen en elke ander mens ook leuk vinden, is eten. Ga aan de slag met bakken. Laat de oven natuurlijk niet aan hen over. Maar bijvoorbeeld het mixen en decoreren van, vinden ze al erg leuk. Ga bijvoorbeeld pannenkoeken bakken met een kleurstofje erin. Taarten bakken of cup cakes met leuke eetbare decoratie. Zo zijn ze met iets leuks bezig en kunnen ze er achteraf nog van smullen, jij ook natuurlijk.

Home spa

Ook kinderen hebben het soms nodig om even een momentje te ontspannen. Al zal je denken waarom ze dat nou nodig hebben, want een druk leventje zullen ze op deze leeftijd niet hebben. Maar ondanks dat hebben ook kinderen ontspanning nodig. Dit kun je ze geven door er thuis een homespa van te maken. Ga aan de slag met maskers. Deze kun je kopen bij de Etos of Kruidvat bijvoorbeeld, maar je kunt ze ook zelf maken. Laat de kinderen dit doen, zo hebben zij naast hun ontspanning ook nog een bezigheid. Geef ze een zacht ontspannend massage en manicure of pedicure. Breng voor de meisjes een mooi kleurtje nagellak aan en kam bijvoorbeeld de jongens hun haar mooi. Dit vind iedereen leuk, maakt niet uit welke leeftijd je bent. Zo zie je maar dat je kinderen zich niet alleen buiten kunnen vermaken, maar ook makkelijk binnen.

Previous articleEen uniek meubel bij een meubelmakerij
Next articleHet buurt zwembad kreeg een opknapbeurt.
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!