Home Uitgelicht Een bierpakket is een leuk cadeau!

Een bierpakket is een leuk cadeau!

0
Een bierpakket is een leuk cadeau!

Er zijn maar weinig mensen die niet houden van een biertje op zijn tijd. Sinds de start van alle corona-ellende zijn we zelfs meer speciale biertjes gaan drinken. Dat lijkt misschien vreemd, maar dat valt reuze mee. We moesten immers onszelf, thuis, zien te vermaken. Restaurants en kroegen waren gesloten… Dus we bestelden een goede maaltijd bij het lokale restaurant en we bestelden een bierpakket online. Zo hadden we een avondje uit, maar dan in ons eigen huis! Nu alles weer van het slot lijkt te gaan, is er geen enkele reden om daarmee te stoppen. Je kunt nog steeds een bierpakket bestellen. Voor jezelf óf als cadeau.

Een bierpakket zorgt voor variatie

Het spreekt voor zich dat je niet alle biertjes in een bierpakket door elkaar gaat drinken. Daar zijn deze bieren te bijzonder voor. Het gaat hier om speciaalbieren waar je echt van kunt genieten. Misschien één tot drie verschillende biertjes op een avond, en dan is het wel weer genoeg. Niet omdat je niet meer mag drinken, maar omdat je wel de verschillende bieren wilt blijven proeven. Door te gaan voor een bierpakket geef je jezelf de mogelijkheid om zomaar eens wat andere bieren te proberen. Wanneer je naar de supermarkt of de slijter gaat, kies je toch meestal voor het oude, vertrouwde merk. Maar er is zoveel meer!

Wat geef je aan iemand die alles al heeft?

Is je (schoon)vader jarig? Dan is de kans groot dat hij niet weet wat hij voor cadeaus wil. Hij heeft immers zelf alles al en wat hij nodig heeft koopt hij. En om nu wééŕ met nieuwe sokken of een stropdas aan te komen is ook geen succes. Geef je (schoon)vader een bierpakket cadeau en je zult zijn ogen zien oplichten! Je kunt online kiezen uit heel veel verschillende pakketten voor verschillende budgetten. Je zult zien dat je flink punten scoort als je met zo'n pakket komt aanzetten!

Bier drinken is niet (meer) alleen voor mannen

Lange tijd werd gedacht dat bier drinken niet "lady-like" was. Niet damesachtig. Nu, ik kan je vertellen dat veel vrouwen tegenwoordig ook graag een biertje drinken. Zij doen dat, over het algemeen, in mindere mate dan mannen, maar een speciaal biertje voor een vrouw is zeker een goed cadeau. Ook een compleet bierpakket, al dan niet met mooi glas, is altijd welkom. Steeds meer vrouwen kiezen voor een speciaal bier in plaats van voor wijn of een mixdrankje. Dus zo'n pakket voor de verjaardag van een virendin? Prima idee!