Home Kleding Verloofd en nu? Dit zijn jullie volgende stappen

Verloofd en nu? Dit zijn jullie volgende stappen

0
Verloofd en nu? Dit zijn jullie volgende stappen

Woohoo! Je bent ten huwelijk gevraagd of hebt jouw partner gevraagd om met je te trouwen. Nu je bent bijgekomen van het aanzoek is het tijd voor jullie beiden om je te gaan voorbereiden op de grote dag die komen gaat. Er is zoveel om over na te denken dat je misschien niet weet waar je moet beginnen. Calm down, want wij gaan je helpen. Onderstaand lijstje geeft je vast een idee van de stappen die je direct kunt gaan zetten om jullie trouwfeest te organiseren. Veel plezier!

1. Say YES to the dress!

Ben jij de bruid? Dan is de trouwjurk waarschijnlijk first thing on your mind. Niet zo gek natuurlijk: wie wil er nu niet haar droomjurk vinden? Hoewel een pak misschien niet bovenaan de wensenlijst van de bruidegom staat, is dit natuurlijk minstens zo belangrijk. Onze tip: begin vroeg genoeg met het uitzoeken van jullie kleding. Als je hier direct over nadenkt kun je er lekker de tijd voor nemen en van het proces van uitzoeken genieten.

2. De locatie van je dromen

Ook aan de locatie worden door bruidsparen vaak een aantal eisen gesteld. Misschien willen jullie trouwen op een bijzondere plek, zoals het strand. Of misschien hebben jullie voor de bruiloft een thema in gedachten en wil je hier de locatie graag op afstemmen. Veel trouwlocaties worden ver van tevoren geboekt en zijn daardoor snel bezet. Begin dus vroeg genoeg met het zoeken naar een trouwlocatie en boek deze direct als je hem vindt!

Kom je er qua locatie niet helemaal uit? Misschien is dit iets voor jullie: Bruiloft vieren? Tover de tuin om tot een feestlocatie!

3. Dance the night away

Ook voor entertainment geldt: reserveer vroeg genoeg! Veel stellen trouwen in de lente of zomer en professioneel entertainment, zoals een bruiloftband, is in deze maanden snel volgeboekt. Trouw je tijdens de wintermaanden, houdt dan rekening met evenementen zoals kerstmarkten of nieuwjaarsrecepties. Dj’s die je voor jullie bruiloft kunt boeken, worden ook vaak op dit soort evenementen ingezet en de kans bestaat dat zij ver van tevoren volgeboekt zijn. Ook hier geldt: leg je entertainment snel vast om teleurstellingen te voorkomen.

4. Voorproeven maar!

Op veel bruiloften worden de gasten, naast de receptie en het feest, ook uitgenodigd voor een diner. Afhankelijk van jullie trouwlocatie, kun je hiervoor het restaurant op locatie of een externe cateraar inhuren. Het diner is een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft en de kans om de gasten lekker te verwennen. Denk goed na over wat jullie willen, maar ook over wensen die de gasten kunnen hebben. Zijn er bijvoorbeeld vegetariërs of mensen met allergieën in het gezelschap? Zorg ervoor dat je ook deze speciale wensen invult.

Vorig artikel Mijn ervaring met de slotjesbeugel
Volgend artikel AR in museums
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!