Home Algemeen Ga je iemand ten huwelijk vragen? Tips om het origineel te houden!

Ga je iemand ten huwelijk vragen? Tips om het origineel te houden!

0
Ga je iemand ten huwelijk vragen? Tips om het origineel te houden!

Ben je gelukkig in de liefde? Misschien is het tijd voor de volgende stap. Het is een heel bijzonder moment: het huwelijksaanzoek doen bij je partner. Voor iedereen ziet dit moment er weer anders uit. Of je er nu een spektakel van wilt maken of je het juist liever als een intiem moment ziet, er is geen goed of fout. Wel is het leuk om het aanzoek zo origineel mogelijk te houden. Dit zijn onze tips!

Unieke ring uitkiezen

Het gaat niet enkel om het moment zelf, maar ook om de voorbereiding. Met misschien wel het belangrijkste onderdeel: het uitkiezen van de ring. Houd altijd de stijl van je partner aan. Hij of zij moet de ring met plezier dragen. Om een originele keuze te maken, kun je afwijken van de standaardring met glinsterende steen erin. Kies bijvoorbeeld juist voor een stoerdere ring, zoals een zegelring. Zo’n ring valt ook nog eens meer op! Het maakt het dragen ervan juist nog leuker. Een zegelring dames wordt al eeuwenlang gedragen: een mooi symbool is het dus ook nog eens. En dat is slechts een enkel voorbeeld. Ga na waar je jouw partner blij mee kunt maken.

Bijzondere locatie

Waar gaat het huwelijksaanzoek plaatsvinden? Denk hier goed over na. De een doet het aanzoek op een openbare plek, de ander zoekt juist meer de privacy op. Baseer deze beslissing ook weer op wat jij en je partner prettig vinden. Ga in ieder geval voor een bijzondere locatie. Of dit nu een prachtig natuurgebied of juist een gezellig straatje in de stad is – er is een heleboel mogelijk. Neem je geliefde mee terug naar een plek waar jullie eerste ontmoeting of date heeft plaatsgevonden: ook dit maakt het aanzoek heel persoonlijk. Of kies een locatie uit die om een andere reden een belangrijke rol speelt in het leven van je geliefde. Jij kent hem of haar immers het best.

Huwelijksaanzoek met aanloop

Wat een huwelijksaanzoek ook origineel maakt? Zorg dat er een lange aanloop is. Zo gaat het niet alleen om het moment zelf, maar ook om de uren die eraan voorafgaan. Zorg voor hints, zoals leuke briefjes of andere aanwijzingen. Decoreer de locatie waar het aanzoek gaat plaatsvinden, als dit mogelijk is. Maak het moment nog grootser!

Persoonlijke speech

Op de bruiloft is het gebruikelijk om geloften uit te spreken. Maar ook bij het huwelijksaanzoek kun je al een mooie speech uitspreken naar je geliefde. Ga niet enkel op de knie met de vraag of je partner met je wil trouwen, maar pak wat meer uit. Juist op dit soort momenten komen die rake woorden namelijk echt binnen. En dat wil je! Je kunt er zelf voor kiezen om de woorden uit te spreken voordat je op één knie gaat, tijdens dat je op één knie zit, of na dit moment. Een moment om nooit te vergeten wordt het hoe dan ook. Op naar jullie huwelijk!

Vorig artikel Zo vind je een betrouwbare aanbieder van poker
Volgend artikel Hoe je vaarbewijs te halen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!