Home Uitgelicht Ga jij een hottub of softub kopen?

Ga jij een hottub of softub kopen?

0
Ga jij een hottub of softub kopen?

Een hottub kopen is een goed idee en het zorgt voor de nodige ontspanning die je lichaam nodig heeft. Daarnaast ziet het er ook nog eens mooi uit in je tuin, zeker een mooie houten hottub. Naast houten hottubs, zijn er ook kunststof hottubs. Het ligt er maar net aan wat je mooi vindt en wat praktisch is voor jou. Wist je dat je ook kan kiezen voor een hybride hottub of een elektrische hottub? Sommige mensen verkiezen deze hottubs boven houtgestookte hottubs, omdat je niet te maken hebt met echt hout.

Hybride en elektrische hottubs

Als je je hottub elektrisch wil verwarmen, dan kan je een tubtainer aanschaffen. Dit is een waterzuiveringssysteem in een metalen kist. Een tubstainer plaats je gemakkelijk naast je hottub, of je kan de tubtainer wegzetten in bijvoorbeeld een schuur. Het heeft een ingebouwde heater, waardoor het water warm blijft. Op de tubtainer zie je vaak een schermpje waar je de temperatuur op kunt bekijken. Daarbij zorgt een tubtainer dus voor waterzuivering, wat belangrijk is in een hottub. Er komt namelijk veel huidvet vrij, door het warme water. Met het waterzuiveringssysteem blijft het water schoner. 

Voordelen hottub

Een hottub brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Het warme water zorgt bijvoorbeeld voor stressvermindering, waardoor je lichaam helemaal kan ontspannen. Stressvermindering heeft ook weer een positief effect op je huid. Daarbij kan een hottub helpen met spierklachten of gewrichtsproblemen, en kan het ook zorgen voor een lagere bloeddruk. Het kopen van een hottub kan ervoor zorgen dat je de nodige ontspanningsmomenten kan creëren, na bijvoorbeeld een lange werkdag. Wil je liever een softub?

Een softub

Een softubs is compacter dan een hottubs, waardoor ze gemakkelijk in elke tuin passen. Omdat je vaak de keuze hebt uit meerdere kleuren, kun je een softub kopen die perfect past bij de kleuren in je tuin. Met een softub kan je ook heerlijk ontspannen, vanwege een motor die je bij de meeste softubs niet hoort. Daarbij zijn de energiekosten heel laag, en is een softub weersbestendig. Een softub is trouwens ook geschikt voor binnen. Een softub is eigenlijk gewoon een rond spa bad, waarin je heerlijk kunt ontspannen. Kun je niet kiezen tussen een softub en een hottub? Bezoek dan even een showroom waar ze beide producten verkopen, zodat je inspiratie op kunt doen!

Vorig artikel Neem een heerlijke dag om jezelf te verzorgen
Volgend artikel Daarom is het verstandig om wietolie te kopen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!