Home Huis Hoe Rubbol SB je achtertuin doet opleven

Hoe Rubbol SB je achtertuin doet opleven

0
Hoe Rubbol SB je achtertuin doet opleven

Schoonheid is te vinden in heel veel dingen in ons leven. Zelfs in zoiets als een mooie tuin vinden we het terug en het geeft ons een heerlijk gevoel wanneer we ernaar kijken.  Ben jij je er wel bewust van hoeveel jouw gevoelens worden beïnvloed door de kleuren om je heen? Waarom niet een likje verf aanbrengen? Een dagje de handen uit de mouwen halen is gezond en Rubbol SB kopen is zo gedaan. Waar wacht je nog op? Laat je inspireren door deze tips en voor je het weet zit je te genieten van de kleuren in je tuin.

Waarom Rubbol SB bij het verven onmisbaar is

Het is fijn om de stoelen en tafel in je tuin te onderhouden. Immers, ze zien er beter uit als je aandacht aan ze geeft. Maar naast dat ze er mooi uitzien is het ook duurzaam om een goeie verf te gebruiken. Veel tuinmeubelen moeten jaren lang aanvallen weerstaan van de wind, de regen en de dieren uit de buurt. Dat laagje lak in Rubbol SB bijvoorbeeld beschermt alles dat je verft. Zo ontkom je aan de nachtmerrie van loslatende verfschilfers die niet alleen de geverfde meubels ontsieren, maar ook nog eens de vloer vies maken. Zo gauw je de juiste spullen bij mekaar hebt, kun je beginnen. Hier zijn een paar handige tips voor de beginnende tuinschilder.

Een tuin mag meer dan één stijl hebben

Er zijn eindeloos veel manieren om je tuinmeubelen met Rubbol SB te schilderen. Je kan bijvoorbeeld je stoelen en tafels matchen met de bloemen die ernaast staan. Rode stoeltjes om een klein zwart tafeltje voor rozen, witte stoeltjes om een ronde, gele tafel voor madeliefjes. Maar dan hoef je de rest van de tuin nog niet met die paar bloemen te matchen. De andere hoek van de tuin naast de schuur kan bijvoorbeeld hele andere kleuren hebben. Groen is goed om je te kunnen concentreren of om te rusten, uit rood haal je warmte en kracht en met blauwe kleuren kom je in een meer heldere staat. Probeer de lantaarn naast de hangmat eens te verven om jouw hangsessies te upgraden. Een beetje contrast tussen de plekjes in je tuin is geen probleem, elk van die plekken heeft een betekenis en een functie voor jou. Maar hoe verbind je deze eilandjes uiteindelijk weer tot één geheel?

De schutting, de muren en de deur

Een schutting verf je over het algemeen maar in één kleur, zorg dus dat je een kleur Rubbol SB gebruikt die de planten, meubelen en de versieringen in jouw tuin allemaal kan ondersteunen. Een oog op kleur geeft stabiliteit aan je tuin. Zo kun je een kopje thee drinken met je vriendinnen aan het bloementafeltje zonder dat de kleuren van je denkhoekje de sfeer kunnen storen. De buitenmuur verven heeft dezelfde functie als de schutting, maar let op, de muur mag gewoon in een andere kleur. Om in de ideale tuin te stappen moet je natuurlijk eerst de ideale deur open doen. Je achterdeur hoeft niet dezelfde kleur te zijn als je voordeur, hij is er om je huis met je tuin te verbinden. De kleur van de achterdeur hangt dus af van hoe je tuin en je huis eruit zien. Dus stap in je kracht, kies je favoriete kleuren en maak de tuin waar je altijd al van hebt gedroomd.

Vorig artikel 3x Stedentrip in Nederland
Volgend artikel Mijn ervaring met de slotjesbeugel
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!