Home Algemeen Je mencave industrieel inrichten!

Je mencave industrieel inrichten!

0
Je mencave industrieel inrichten!

Vrouwen kletsen graag met vriendinnen of gaan graag shoppen. Mannen trekken zich graag terug in hun mencave om het over stoere (mannen)zaken te hebben. Niks mis mee! Maar natuurlijk doe je dat niet zomaar in elke kelder of op om het even welke zolder. Je doet dit uiteraard ‘in stijl’. Wij vonden voor jou heel wat tips op jouw mencave een industriele inrichting te geven.

Gezelligheid troef

Een kelder is ideaal voor je cave, maar uiteraard komt ook elke andere kamer hiervoor in aanmerking. Voorzie warm en indirect licht en gebruik hier een mooie industriele lamp voor.  Hiervoor doe je inspiratie op bij www.industrielelampen.net . Plaats een aantal ruime en comfortabele zetels die er best wel doorleefd mogen uitzien en leg een aantal vintage vloerkleden. Vul aan met nog wat oude kasten en een zelf vervaardigd salontafeltje. Je cave is klaar? De gezelligheid is er alvast wel. Nu ga je over tot ‘noodzakelijke’ dingen om het écht af te maken!

De bar is onontbeerlijk

Uiteraard heeft je mannenplek een echte bar nodig. Hierin voorzie je een koelkast. En waarom geen echte home-biertap: dit is pas stoer! Vergeet de spoelbak niet of ga voor een vaatwasser. Want ja: echte mannen doen zelf de vaat! Breid je bar uit met een friteuse of een croque monsieur machine. Een grillplaat, een microwave of een tafelbarbecue: het hoort er allemaal bij. Verwerk deze spullen mooi in een echte toog zodat je ze snel bij de hand hebt. Deze toog maak je makkelijk met steigerhout. Voorzie achter je bar rekken voor glazen. Je bar is klaar! Uiteraard kun je nog wat extra leuke en grappige spullen voorzien zoals een wijnschenker , zelfgemaakte haken of je artisanale flessenopener .

Neem je hobby’s mee in je mencave

Hebben jij en je vrienden een paar stoere hobby’s? Verwerk ze in de industriele inrichting van je mannen-clublokaal. Denk bijvoorbeeld aan spelconsoles, een home-cinema of een snookertafel. Knutsel je graag aan auto’s? Waarom zou je dit niet doen in je gezellige mannenbar? ‘Het aangename aan het nuttig paren’ noemen ze dit. Met restanten van auto’s of moto’s kun je opnieuw leuke spullen voor je inrichting maken.

Rommel mag!

Je hebt waarschijnlijk diverse spullen liggen die je in de huiskamer moeilijk kwijt kunt. Denk aan oude metalen reclameborden, je oude fiets die je misschien toch ooit nog eens wilt herstellen of je leren bokszak die je al jaren geleden wou ophangen. Of wat dacht je van die serie oude bruine glazen flessen die je op zolder gezet hebt? Gewoon meenemen naar jouw cave! Het maakt het er nog gezelliger op!

Vorig artikel Hottub kopen? Leer de verschillende soorten kennen
Volgend artikel Tuintegels voor het begin van de lente
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!