Home Kleding Kwaliteit kleding

Kwaliteit kleding

0
Kwaliteit kleding

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe jas is kwaliteit een heel belangrijk onderdeel om naar te kijken. Een jas moet je namelijk een langere tijd tegen de invloeden van het weer buiten kunnen beschermen. Of dit nou in de winter is of juist een frisse zomeravond, in beide gevallen wil je een jas met kwaliteit. Een merk wat een goede kwaliteit voor jassen levert is het merk Carhartt. Dit merk is in 1889 al begonnen met het maken van kleding, waaronder dus ook jassen. Omdat het merk al zo lang bestaat heeft het dus ook en hele hoop ervaring. Carhartt is in het begin eigenlijk opgericht om kleding voor werkers te maken. Denk bijvoorbeeld aan spoormedewerkers. Deze mensen hadden hele sterke kleding nodig, je wilde niet dat ze er elke dag uit zouden scheuren. Dit noemen ze Carhartt WIP, dat staat voor Carhartt Work In Progress.

 

Gecombineerd met streetwear

Zo is Carhartt dus oorspronkelijk begonnen, later hebben ze zich ook gericht op de streetwear. Ze hebben hier een combinatie gemaakt tussen de kwaliteit van de workwear maar dan geïnspireerd door de mode van de streetwear. Hierdoor zijn er hele hippe maar kwalitatieve kledingstukken ontstaan. Hieronder dus ook hele goede jassen die lang meegaan. Een carhartt jas kan je elk seizoen opnieuw dragen. Ze hebben dikke winterjassen maar ook dunne jassen die perfect zijn op een frisse zomeravond. 

 

Een warme hoodie

Een ander merk wat ook kwalitatief goede kleding op de markt brengt is het mer Daily Paper. Zij hebben enorm veel hoodies in hun assortiment. Het voordeel van een hoodie is dat je hem heerlijk in de winter overdag kan dragen zodat je er warm bij zit. Maar je kan een hoodie ook op een zomeravond dragen als het begint af te koelen wanneer de zon onder is bijvoorbeeld. Een hoodie kan je dus ook het hele jaar door gebruiken. Het fijne van een daily paper hoodie is dat deze ook zo lang meegaan. Ze hebben bij dit merk kwaliteit hoog in het vaandel staan en gebruiken hier ook hoogwaardige materialen voor. Hierdoor kan je je hoodie vaak dragen en ook wassen zonder dat het logo of de print vervaagd. Veel van de hoodies van Daily Paper zijn geïnspireerd door de hiphop. Dit kan je dan ook terugzien in de printjes op de hoodies. De hoodies zijn vaak in meerdere opvallende kleuren te koop, maar ook gewoon in het wit of zwart.  Zo is er voor iedereen iets moois. 

Vorig artikel Daarom is het verstandig om wietolie te kopen
Volgend artikel Hoe verzin je een naam voor je kind?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!