Home Huis Leef in het nu en geniet van je woning!

Leef in het nu en geniet van je woning!

0
Leef in het nu en geniet van je woning!

De coronacrisis heeft het ons wel duidelijk gemaakt: de dingen die voor ons allen zo gewoon leken, zijn bijna nooit vanzelfsprekend. Zelfs even de deur uit om boodschappen te doen was in veel landen niet meer mogelijk zonder aangesproken te worden met de vraag waar je naartoe ging. Het geluk kon dan ook niet op wanneer Nederland in het begin van juni stukje bij beetje weer wat meer van het slot af ging en er weer dingen mogelijk waren, net zoals voorheen. Het enige verschil is dat de wil om deze dingen ook daadwerkelijk te doen bij een grote groep mensen ontbreekt. Deze groep is de huiselijke omgeving meer gaan waarderen en kiest er nu bewust voor om nog eventjes voorzichtig te blijven doen. Ben jij zo iemand? Dan zit je helemaal goed in dit blog. Hier wordt namelijk behandeld hoe jij jouw huis met een paar simpele tips wat gezelliger kan maken zonder hier zelf al te veel moeite voor te doen. Genieten geblazen!

Leg een open haard aan voor extra sfeer in huis

Dit hoef je uiteraard niet helemaal zelf te doen. Je kan bijvoorbeeld eenvoudig en snel een gaskachel kopen bij van Manen en Visser, welke dan bij jou wordt geïnstalleerd zoals jij het wil. Hou er wel rekening mee met dat je een afzuigbuis moet laten monteren die naar buiten loopt. Deze buis is noodzakelijk voor het afzuigen van de rook. Maar het kan ook anders.

Op het moment dat je geen afzuiging wil aanleggen in huis, of liever geen aardgas meer gebruikt voor de verwarming in huis, dan kan je beter elektrische haarden kopen. Meerdere haarden is natuurlijk gezellig, maar het is wel een beetje overdadig. Gelukkig is het verschil met een échte houtkachel niet meer te onderscheiden van een elektrische haard. Dit is hoe ver technologie ons heeft gebracht vandaag de dag. Ervaar zelf de sfeer in huis die een open haard je kan geven!

Maak een lekker gezellig hoekje in huis

In de meeste woningen van tegenwoordig draait het om praktische inrichting. Vaak zijn de woningen relatief klein en blijft er niet veel ruimte meer over om een gezellig hoekje in te richten, maar probeer hier eens echt te tijd en ruimte voor te creëren bij jezelf. Je zult zien dat het echt loont en een enorm verschil maakt om ook een plekje te hebben waar je tot rust kan komen, naast een plek te hebben waar je slaapt of eet.

Gebruik gezellige kussentjes, dekentjes en zet hier en daar wat planten neer. Dit tezamen zou moeten resulteren in een gezellige plek waar jij helemaal tot rust kan komen in huis. En al helemaal als je weet dat je ook nog een open haard krijgt!

Vorig artikel Asics hardloopschoenen heren
Volgend artikel Ook op reis waar een visum nodig is?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!