Home Kleding Mijn favoriete kledingstuk voor vrouwen en mannen

Mijn favoriete kledingstuk voor vrouwen en mannen

0
Mijn favoriete kledingstuk voor vrouwen en mannen

In dit blog vertel ik jullie graag over mijn favoriete kledingstukken. Uiteraard vooral voor dames, maar ik vind sommige kledingstukken voor heren ook echt wel heel mooi. En we moeten natuurlijk wel een beetje genderneutraal blijven bloggen! Ik probeer uit te leggen wat voor mij de mooiste kledingstukken zijn en de redenen achter mijn keuzes duidelijk te maken.

Mooiste kledingstuk voor vrouwen

Hoewel er heel veel mooie kledingstukken bestaan voor dames, gaat mijn voorkeur uit naar een nep bontjas dames. Ik heb deze keuze gemaakt omdat ik – als ik heel eerlijk ben – bontjassen er heel mooi uit vind zien. Natuurlijk ben ik ook van mening dat dit eigenlijk helemaal niet meer kan, anno 2020. Daarom is de nep bontjas zo’n goed alternatief. Ze zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden en dus is de ideale oplossing geboren.

Een ander schitterend kledingstuk voor dames vind ik de spijkerjas. Het mooie hieraan vind ik dat een spijkerjas in bijna alle gelegenheden gedragen kan worden. Ze bestaan in zoveel varianten dat voor elke gelegenheid wel een geschikte jas te vinden is. Je kunt gaan voor de originele blauwe spijkerkleuren, of voor de meer gewaagde felle kleuren zoals groen, rood of geel. Staat ook nog eens heel goed bij bijna alle broeken.

Mooiste kledingstuk voor mannen

Dan ga ik door naar het mooiste kledingstuk voor mannen. Ik heb na lang twijfelen gekozen voor de chique pullovers. Specifiek wil ik nog even de Louis Sayn pullover belichten, omdat ik deze echt heel erg mooi vind. Mijn vriend heeft er een paar van in zijn kast hangen en het mooie vind ik dat ze zowel casual als zakelijk heel goed uit de verf komen. Mijn vriend draagt er bijvoorbeeld wel eens een overhemd onder en dat ziet er echt heel erg zakelijk uit. Het straalt veel zelfvertrouwen uit. Maar wanneer hij geen overhemd draagt onder zijn pullover, heeft het juist iets heel vrolijks en vriendelijks. Echt heel geschikt.

Vorig artikel Thuiswerken? Zo houd je het betaalbaar
Volgend artikel De Bitcoin koers blijft nooit stil liggen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!