Home Algemeen Moderne uitstraling met een pvc vloer

Moderne uitstraling met een pvc vloer

0
Moderne uitstraling met een pvc vloer

Bij een groep mensen staat de pvc vloer bekend als een niet zo’n mooie vloer. We hoorde wel eens dat dit geassocieerd werd met een ‘neppe’ vloer en veel mensen willen geen ‘neppe vloer’. Ze gaan voor die echte houten vloer, granieten vloer of iets dergelijks. Deze mensen zijn de oude pvc vloeren gewend. Deze oude vloeren zagen er inderdaad nep uit en waren van een niet al te beste kwaliteit. Toen kon je ook beter gaan voor een ‘echt’ materiaal. Tegenwoordig is dat anders. De PVC vloer heeft zich in een korte tijd enorm snel ontwikkeld. Het heeft zich ontwikkeld tot een ‘echte’ vloer en we zien hem steeds vaker in de modernere ruimtes terug. Het ziet er enorm goed uit, er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en daarnaast heeft het nog vele andere voordelen. Deze voordelen zijn hieronder op een rij gezet:

  • De neppe uitstraling van vroeger is verleden tijd. Het lijkt nu net echt hout of steen
  • Het is waterbestendig. Het kan zelfs in vochtige ruimtes gelegd worden
  • Onderhoud is makkelijk. Dweilen is geen probleem en het is zo weer schoon
  • Slijtvastheid ligt hoog. Al is er wel kwaliteitsverschil tussen PVC vloeren. Betekent ook dat er voor ieder wat wils is
  • Dempt het geluid erg goed. Beter dan laminaat.
  • Vloerverwarming is gewoon mogelijk op deze vloer

Het eerder genoemde voordeel dat het er gewoon goed uitziet, dit maakt het dat deze vloer in moderne woonruimtes gelegd wordt. Er zijn veel mogelijkheden bij het kiezen van patronen, kleuren en materialen. Zo kan je dus bijvoorbeeld een mooie lichtbruine houten vloer neerleggen die precies past in jouw moderne woonruimte, zonder echt zo’n dure houten vloer aan te hoeven schaffen. Hier vind je meer informatie over de pvc vloer en alle mogelijkheden daarin. Bij referenties zijn ook voorbeelden te zien van gelegde pvc vloeren.

Naast dat jezelf moet laten inspireren moet je je ook goed laten informeren alvorens een pvc vloer online te kopen. In de pvc vloeren markt is namelijk een grote prijsrange, maar ook een grote kwaliteits range. Dit betekent dat je goedkope pvc vloeren kan vinden, maar dat deze waarschijnlijk ook van slechte kwaliteit zijn. Wat betreft vloeren is goedkoop vaak duurkoop. Daartegenover zijn er dure pvc vloeren te vinden, maar dit zijn dan waarschijnlijk de kwalitatief goede vloeren. Uiteraard is duur niet altijd goed, dus laat je daarvoor altijd eerst goed informeren door een pvc vloer specialist. Maak vervolgens de de juiste keuze en geniet van je nieuwe vloer!

Vorig artikel Een perfecte kerstlook in je zaak met projectvloeren
Volgend artikel CBD capsules kun je gebruiken voor medische doeleinden
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!