Home Algemeen Originele cadeaus voor de feestdagen

Originele cadeaus voor de feestdagen

0
Originele cadeaus voor de feestdagen

Nu de zomer weer voorbij is en de tijd aanbreekt voor een kop warme chocomelk, is het ook weer tijd om te bedenken wat je dit keer voor cadeaus moet halen voor tijdens de feestdagen. Zo kan je ook thee cadeau doen voor de liefhebbers. Het bedenken van een leuk en voornamelijk origineel cadeau is een hele opgave. Hier zijn een paar ideeën als voorbeeld. 

 

  1. Een thee cadeau(pakket)

Wanneer het koud buiten begint te worden is het weer tijd voor warme drankjes. Zo is het meest gedronken warme drankje natuurlijk thee. Hier kan je dus nooit de mist mee ingaan. Ideaal om cadeau te geven aan je moeder, schoon moeder, oma, vriendin of buurman. Om de originaliteit er een beetje in te brengen bij een thee cadeaupakket kan je ervoor kiezen om een kaartje toe te voegen met een persoonlijke tekst. Maar het pakket zelf kan natuurlijk al origineel genoeg zijn, misschien door een speciale theesoort of mok of misschien zelfs een nieuw soort honing. Ook de verpakking kan bijdragen aan originaliteit. Daarnaast kan je natuurlijk ook nog kiezen voor luxe theepakket om het extra speciaal te maken. 

 

  1. Een cadeau(pakket) voor de koffieliefhebber

Natuurlijk zijn er altijd mensen die meer houden van koffie dan van thee, maar niet getreurd daar zijn ook meer dan zat mogelijkheden voor te vinden. Zo kan je ook een koffiemolen cadeau doen, een authentiek gevoel terug brengen. Of juist de nieuwe automatische varianten voor een verfijnde smaak van je koffie. Er zijn natuurlijk ook pakketten met koffiebonen erin, zelfs samen met wat chocola of een leuk kaartje. 

 

  1. Servies

Om thee of koffie te drinken is het wel zo fijn om servies te hebben waar deze warme dranken in kunnen. En dat kun je natuurlijk ook cadeau doen. Vaak is het wel iets lastiger om te bedenken wat iemand smaak ik servies zou zijn, maar er zijn zat opties die meestal wel in de smaak vallen. Zo heb je natuurlijk altijd de keus in neutrale tinten zoals zwart, wit en grijs. Dit staat overal bij en wordt waarschijnlijk zeker gewaardeerd door de ontvanger. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een cadeaubon uit te zoeken. Zo kan iemand zijn eigen smaak door laten vloeien door zelf de keus te maken.

Vorig artikel Maak je eigen herfstige koffie
Volgend artikel Alles wat je moet weten over led lampen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!