Home Huis Zorg voor mooie verlichting in je huis!

Zorg voor mooie verlichting in je huis!

0
Zorg voor mooie verlichting in je huis!

Normaal gesproken vraag ik me wel eens af of ik wel altijd op de hoogte ben van de laatste trends. Zeker wat betreft kleding en kleuren in huis kan ik wel eens achter lopen. Vaak kies ik gewoon uit wat ik mooi vind en waar ik me prettig bij voel. Zelf denk ik ook dat dat de beste manier is. Soms loop ik echter ook wel een voor met trends (of laten we zeggen gelijk)

Trends

Natuurlijk zijn trends dingen die op dat moment hip zijn en naar verloop van tijd weer verdwijnen. Toch zijn er ook een aantal blijvende trends. Denk maar eens aan de zonnepanelen. Je ziet ze langzaam overal verschijnen en ik heb niet het idee dat dat binnen afzienbare tijd zal gaan veranderen. Nu denk ik zelf ook maar eens mee te gaan doen met zo’n trend. Ik wil namelijk LED verlichting kopen bij BES LED.

Why?

Laatst kwam ik er achter dat mijn huis eigenlijk niet zo goed en mooi verlicht is als ik zelf eigenlijk zou willen. Er zijn veel donkere hoekjes en dat wil ik veranderen. Ik heb namelijk voor het eerst in mijn leven echte kunst gekocht. Nu is het zo dat het al heel mooi op de muur hangt maar de kunstenaar heeft aangegeven dat het beter tot zijn recht komt als het een beetje wordt uitgelicht door bijvoorbeeld een spotje te plaatsen. Dit ben ik overigens totaal met haar eens maar ik heb in mijn huis op dit moment dus geen spotjes. Daarom ben ik maar eens op internet rond gaan kijken en ben ik op de site van BES LED uitgekomen. Binnenkort ga ik daarom ook een bestelling plaatsen. Nu weet ik dat ik een goede beslissing ga maken omdat ik in mijn omgeving iedereen over LED verlichting hoor en dat het allemaal zo mooi staat. Ook schijnt het energiezuiniger te zijn.

Andere trends

Een andere trend die ik heb opgemerkt is dat steeds meer mensen buiten naar binnen willen halen. Dat klinkt misschien wat zweverig maar het houdt eigenlijk in dat je je huis vol zet met planten en bloemen. Nu vind ik dat persoonlijk wel een beetje ver gaan. Toch moet ik toegeven dat er op dit moment wel een extra kamerplant in de woonkamer staat.
Heb jij nou ook zo’n trend die vrij gemakkelijk te verwezenlijken is en niet al te veel geld kost? Laat het me dan even weten!

Vorig artikel De voordelen van kunstgras
Volgend artikel Hoe organiseer je een groot feest
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!