Home Algemeen Het perfecte avondje uit met de meiden!   

Het perfecte avondje uit met de meiden!   

0
Het perfecte avondje uit met de meiden!   

Soms is er niks fijners dan even met de meiden op stap te zijn. De meeste vriendinnengroepen doen dit gelukkig bijna wel wekelijks en anders minimaal een keer in de maand. Even heerlijk bijkletsen en een wijntje of een ander heerlijk drankje doen. Toch kan het voorkomen dat deze avondje ook een beetje gewoontjes worden en van gewoontjes worden we uiteraard niet blij. Daarom is het tijd om jullie meidenavondje een beetje te upgraden en laten we daarvoor nou net een paar goede tips hebben.

Een aantal leuke (drank)spelletjes

Bijkletsen is uiteraard leuk en gezellig maar soms heb je gewoon zo'n avondje dat het tijd is voor een leuk spelletje en is het een vrijdag of zaterdagavond, dan hoort daar uiteraard een drankje bij. Van Kingsen tot boten tot Mexxen er zijn een tal van spellen die jullie kunnen spelen. Heb je nog een oud bordspel op zolder liggen zoals? Zoek hem op en pas de regels een beetje aan zodat jullie de avond van je leven hebben. Ook een kaartspelletje doet het perfect op zo’n avondje.

Onderneem een leuke activiteit

Een avondje bij iemand thuis is leuk maar een avondje ergens naar toe is nog lekker. Ga met je vriendinnen naar een escaperoom, een karaokebar of een ander soortgelijke plek waar jullie je geluk niet op kunnen. Lekker gek doen en even al jullie energie eruit gooien! Hierna nog energie over? Dan is het uiteraard tijd voor een drankje in een plaatselijk bar of kroeg

Een avond stappen in een andere stad

Vaak gaan we op vrijdag of zaterdagavond naar ons gebruikelijke stapcafé. Ontzettend leuk natuurlijk al die bekenden maar wist je dat er in Nederland nog een tal van leuke uitgaansgelegenheden zijn. Van drie kwart weet je waarschijnlijk het bestaan nog geen eens af. Zoek daarom met je vriendinnen een stad uit waar jullie allemaal nog niet of al heel lang niet meer zijn geweest en ga daar de boel onveilig maken.

Neem een festivalletje mee

Heb je zin om een nachtje helemaal uit je dak te gaan met je meiden? Zoek dan een leuk festival uit in jullie muziekgenre en geniet van een nacht vol muziek, drankjes, dansjes en volop gezelligheid. Als dat geen leuke avond wordt weten we het ook niet meer!

En alhoewel een drankje natuurlijk helemaal niet verkeerd is, is het uiteraard wel verstandig om met mate te blijven drinken. Gaat dit niet meer en is er bij jullie iemand in de groep die misschien alcoholhulp nodig heeft, schakel dan op tijd hulp in en zorg op deze manier dat jullie nog lang op een veilige en leuke manier van jullie drankjes kunnen genieten.  

Vorig artikel Een glazen keukenachterwand: de perfecte look voor je keuken
Volgend artikel Canarische Eilanden: de vakantiebestemming van 2020
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!