Home Algemeen Bescherm jouw IPhone

Bescherm jouw IPhone

0
Bescherm jouw IPhone

Met flinke regelmaat verschijnt er weer een nieuwe IPhone op de markt. Weer een extra camera en meer opslag zodat je nog betere foto’s kan maken en nog meer spelletjes kan downloaden. Alles leuk en aardig natuurlijk, maar een apparaat als de IPhone 13 kost een flinke duit. Hiervoor kan je maar zo meer dan duizend euro neerleggen. Daarom is het natuurlijk verstandig om de telefoon goed te beschermen. In dit blog laat ik twee tips zien over het beschermen van jouw IPhone, zodat deze lang mee zal gaan.

Hoesje

Natuurlijk de meest standaard methode om je telefoon te beschermen is een telefoonhoesje. Maar het is niet voor niets zo dat een hoesje zo populair is. Het werkt uitstekend en je kan hem helemaal naar eigen wensen aanpassen. Niet iedereen vindt het mooi om een hoesje om hun gloednieuwe en glimmende telefoon te moeten doen, maar zeg nou eerlijk: als je hem na een week zonder hoesje laat vallen en er zit daadwerkelijk een barst in het scherm, dan is dat het niet waard, Toch? Daarom kan je er maar beter iets leuks van maken. Je kan hem zelf volplakken met leuke stickers of je kan via verschillende sites een foto van je favoriete dier of beste vriend op een gepersonaliseerd hoesje IPhone 13 laten drukken. Zo is het alleen maar leuk om er eentje om je telefoon heen te hebben!

Scherm

Het beschermen van je scherm kan ook veel wonderen verrichten. Tegenwoordig heb je de zogeheten glass screen protectors. Dit zijn doorzichtige glazen plaatjes die je op het scherm plakt. Wat dit laagje doet, is de val opvangen zodat het originele scherm niet breekt. Het vergt wel een precisie klusje. Als je trillende handjes hebt, kan je dit beter overlaten aan iemand anders. Het is de bedoeling dat het zo recht mogelijk op het originele scherm komt. Zo is het nauwelijks zichtbaar. Voorafgaand aan het plakken is het van belang dat je het originele scherm goed schoonmaakt. Als het goed is zitten er twee doekjes bij de glass screen protector geleverd. Eentje om nat schoon te maken en een droog doekje om hem droog te maken en de laatste stofjes mee te nemen. Als er een stofje onder het scherm komt kan het namelijk zo zijn dat er een luchtbel ontstaat, waardoor de bescherming afneemt.

Ikzelf gebruik altijd een hoesje en een screen protector. Daarom is het mij nog nooit overkomen dat mijn scherm is gebroken. Ik raad het iedereen aan ook te proberen om extra lang te genieten van je telefoon en geen reparatiekosten te betalen!