Home Algemeen Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: Culinair genieten onder de grond

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: Culinair genieten onder de grond

0
Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg: Culinair genieten onder de grond

In mijn zoektocht naar een unieke locatie met een bijzondere ambiance voor lunch en diner kwam ik terecht bij Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg. Dit restaurant bevindt zich in een authentieke grot in Valkenburg. Tijdens mijn verblijf in het restaurant heb ik kunnen ervaren hoe de chef-kok in de open keuken fantastische culinaire creaties samenstelde voor mij. Het fijne hieraan was dat de kok gebruikt maakt van streekproducten uit Limburg. Je proefde de versheid direct, want de groenten en kruiden worden in de eigen moestuin gekweekt. Daarnaast worden de kazen, paddestoelen, vlees en vis door ambachtelijke leveranciers uit de regio gebracht. Met mijn voorkeur voor duurzaamheid, pure smaken en respect voor de natuur was ik hier op de juiste plek.

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg is ook de ideale plek voor een feest, bruiloft of bijeenkomst

Voor een groot feest of een zakelijke bijeenkomst is Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg ook een perfecte locatie. Voor gezelschappen van 10 tot 350 personen biedt het restaurant diverse ruimtes en arrangementen aan. Zo kunt u hier terecht voor een jubileum of viering van een bijzondere verjaardag. Ook bedrijven kunnen tijdens hun bedrijfsuitje voor Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg kiezen. Ik vroeg ernaar bij het personeel, ze gaven aan dat er maar liefst 250 bedrijven per jaar over de vloer komen. U kunt hier team building activiteiten organiseren, maar ook vergaderingen, workshops of presentaties houden. U kiest voor een bijzondere plek met een rijke historie, waar u in een informele sfeer kunt samenkomen. Uw feest of bijeenkomst wordt door de medewerkers tot in de puntjes verzorgd.

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg is de enige ondergrondse trouwlocatie van Nederland

Toen ik op bezoek was bij Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg vroeg ik naar de opties om te trouwen. Hier ben ik namelijk ook in geïnteresseerd. Ik ben tot de conclusie gekomen dat je hier geen standaard trouwdag zult beleven, maar een feest die je gasten nooit zullen vergeten. Het restaurant in Valkenburg beschikt over de enige ondergrondse trouwlocatie van Nederland. De trouwzaal is sfeervol ingericht met diverse portretten van kunstschilder Jan Kruysen. Op de portretten zijn historische Limburgers, die veel voor de regio hebben betekend, vereeuwigd. Aansluitend kunt u uw huwelijk vieren in de eeuwenoude grot, die van de modernste faciliteiten is voorzien. De mergelwanden en honderden aangestoken kaarsen zorgen er mede voor dat u een onvergetelijke dag beleeft. De medewerkers van Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Ze zijn zeven dagen per week geopend.

Vorig artikel Traplift en scootmobiel voor je mobiliteit
Volgend artikel Nieuwe technologieën in de huiskamer
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!