Home Kleding Dames modetrends 2022

Dames modetrends 2022

0
Dames modetrends 2022

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent weer nieuwe kansen voor jou. Of je je nou voorneemt om meer me-time te nemen, actief naar de sportschool te gaan of vaker gezond te eten. Eén voornemen heeft iedereen, namelijk een gelukkig jaar tegemoet gaan waarin je je goed voelt. Iets wat jou op dagelijkse basis beter kan laten voelen, is een outfit die helemaal bij je past. Heb jij zin om jouw garderobe in het nieuwe jaar aan te vullen met nieuwe modestukken? Dan is het natuurlijk leuk om iets meer te lezen over actuele modetrends. 

Pakken en blouses voor dames

Mode draait steeds meer om het maken van een statement. Dat doen dames met klassieke pakken en blouses die aan populariteit winnen in de modewereld. Tweedelige pakken en stijlvolle blouses zijn namelijk niet alleen voor mannen. Bekende modemerken bieden tegenwoordig mooie, elegante pakken aan voor dames. Dit is de perfecte outfit voor een chic etentje bij vrienden of voor een werkafspraak. Ook zien we steeds meer felgekleurde blouses terug in de garderobe van dames. Een populaire combinatie waarvan verwacht wordt dat deze trend zich voortzet in 2022, is een kleuren oversized blouse met een pantalon eronder. 

Comfortabel chic

Wil jij jouw kledingkast upgraden met de laatste modetrends? Ga dan voor een combinatie van comfortabel en chic. In 2022 zal de athleisure trend aan populariteit winnen. Wat houdt deze modetrend precies in? Het gaat erom dat kledingstukken enerzijds comfort bieden en anderzijds ook stijlvol kunnen zijn. Wie de athleisure trend volgt, straat een gezonde en speelse levensstijl uit. Combineer elegante koltruien met een comfortabele zipper of spencer. Deze trend laat zien dat dames zich comfortbel kunnen kleden terwijl ze hun elegante uitstraling behouden. Durf daarom kledingstukken te combineren waar je je goed in voelt. 

Huis- en nachtkleding steeds populairder

Het leven staat nooit stil en dat merk je naarmate je ouder wordt. Je rent heen en weer tussen het schoolplein, de supermarkt en werk. Jezelf soms even onthaasten is dan ook noodzakelijk. In toenemende mate waarderen mensen hun huis die voor hen een plek van rust is. Dit heeft invloed op de dames modewereld, zeker in 2022. Dames willen kunnen genieten van de kleine, knusse momenten thuis en kleden zich dan ook naar de situatie. Hierdoor ontstaat de razend populaire nachtmode trend. Pastunettes zijn daarom helemaal in de mode tegenwoordig. Een pastunette is een stijlvol nachthemd van hoge kwaliteit. Bekende merken zoals Vetex brengen moderne modellen uit die je kunt combineren met andere luxueuze huis- en nachtkleding.  

Vorig artikel 3 unieke manieren om je inrichting persoonlijk te maken
Volgend artikel Welke bloemen kies je voor een rouwboeket?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!