Home Algemeen Met deze drie tips vind je gegarandeerd de perfecte dames jas

Met deze drie tips vind je gegarandeerd de perfecte dames jas

0
Met deze drie tips vind je gegarandeerd de perfecte dames jas

Voor veel mensen staat elk seizoen weer in het teken van de zoektocht naar de perfecte dames jas. Hoewel de keuze vaak enorm is, blijkt het vinden van een geschikte jas ontzettend moeilijk. Met deze drie tips zul je dit seizoen toch nog die perfecte dames jas vinden.

1. Ken je lichaamstype

De keuze aan damesjassen is enorm en daarom is het extra belangrijk dat je gericht kan zoeken naar de jas die jou figuur het beste naar voren brengt. Denk hierbij onder andere aan de lengte van de jas, maar ook aan je lichaamsvorm. Voor mensen met een zandloper figuur is een jas met een ceintuur in de taille een goede keuze. Mensen met een peervormig figuur kunnen het beste kiezen voor een jas die iets langer is, zodat de jas niet op het breedste punt van het lichaam eindigt. Denk bij het zoeken van de jas ook na over de plek waar details zitten. Om uw boezem minder te accentueren is het slim om een jas te kiezen die in dit gebied geen zichtbare details heeft, zoals zakken of grote knopen. Let bij het kopen van een dames jas ook op de lengte. Soms zijn er speciale petite collecties te vinden voor mensen korte lengte.

2. Voor welke gelegenheid koop je de dames jas?

Het is ontzettend belangrijk dat de jas aansluit bij jou lifestyle. Als je elke dag een lang stuk naar je werk fietst is het ontzettend belangrijk dat de jas goed tegen de wind beschermt en tegen een druppel kan. Het is in dat geval ook handig om rekening te houden met de lengte van de jas, zodat deze bij het fietsen niet in de weg zit. Ook moet je er rekening mee houden dat de jas makkelijk schoon te maken is als de kans groot is dat deze vies wordt.

3. Klassiek of Trendy?

Wanneer je een dames jas wil kopen die voor langere tijd geschikt is kun je het beste kiezen voor een tijdloze jas, zoals een mantel in een neutrale kleur met enkel een paar kleine details. Wanneer je een dames jas uitzoekt met een verwijderbare capuchon of kraag kun je nog meer uit je jas halen. Wanneer je op zoek bent naar een jas die volledig aansluit op de trends van het seizoen kun je het beste kijken naar de jassen die nieuw zijn binnengekomen. Vaak hangen deze jassen vooraan in de winkel en online kun je ervoor kiezen om de nieuwste jassen bovenaan te tonen.

Met behulp van deze drie tips zul je dit seizoen eindelijk de perfecte dames jas vinden!

Vorig artikel Het belang van een brandmeldinstallatie
Volgend artikel 7 tips voor het kopen van een elektrische fiets
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!