Home Kinderen De Dag van de Leraar; de 4 leukste ideeën voor presentjes

De Dag van de Leraar; de 4 leukste ideeën voor presentjes

0
De Dag van de Leraar; de 4 leukste ideeën voor presentjes

Op vijf oktober is het weer de Dag van de Leraar. Op die speciale dag, die wereldwijd gevierd wordt, staan alle docenten in Nederland in het zonnetje. Veel leraren moeten hard werken, en hebben een zware taak – los van de zomervakanties dan! Het is dan ook wel zo leuk om ze op de Dag van de Leraar voor hun inzet te bedanken met een klein presentje. Ben je op zoek naar een presentje voor Dag van de Leraar, voor de leerkrachten op jouw school? Heb je een hele leuke leraar of lerares, of zitten je kinderen bij een geweldige leerkracht in de klas? Hier vind je drie leuke tips om de juf of meester te bedanken voor het werk van het afgelopen jaar.

Tip #1: Koop of maak iets lekkers

Wie wordt er niet blij van iets lekkers te eten of te drinken? Een taart of een doos bonbons voor het hele lerarenteam bezorgt iedereen een glimlach op het gezicht. Online kun je ook leuke lekkernijen vinden, die speciaal voor de Dag van de Leraar bedacht zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van fortune cookies bedrukken met persoonlijke teksten van de kinderen uit de klas?

Tip #2: Een persoonlijke mok laten bedrukken

Zonder koffie of thee komen de meeste leraren de dag niet door. Een mok is dan ook een leuk persoonlijk cadeau – zeker als die een opdruk heeft van een leuk plaatje of een leuke slogan heeft.  Laat je inspiratie de vrije loop! Met een mooie koffie- of theemok kan je favoriete leraar of lerares er zeker weer een jaartje tegenaan.

Tip #3: Verwen de leraar

Juffen en meesters werken het hele jaar lang hard. Op de Dag van de Leraar mogen zij best eens een keertje verwend worden! Je kunt bijvoorbeeld denken aan een stoelmassage, of een behandeling van een schoonheidsspecialiste, die langs de klassen gaat. Een betere manier om de leraar in het zonnetje te zetten is er niet.

Tip #4: Een presentje van de klas

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor de juf of meester, maar kun je niets verzinnen? Misschien kun je dan zelf wel iets maken, met iedereen uit de klas! Kijk bijvoorbeeld naar dit artikel om inspiratie op te doen over leuke presentjes. Een zelfgemaakt cadeau, een tekening of een kaart van alle kinderen uit de klas – dat is uiteindelijk toch het mooiste cadeau dat een juf of meester zich kan wensen.

Een persoonlijk presentje voor de Dag van de Leraar

De juffen en meesters van Nederland werken hard. Eens per jaar verdienen ze het dan ook om in het zonnetje te worden gezet. Een persoonlijk cadeautje zullen ze zeker waarderen. Hopelijk heb je daarbij iets aan de bovenstaande tips.

Vorig artikel Top 3 belangrijkste bezienswaardigheden in Andalusië
Volgend artikel 2 originele thema’s voor een zomerfeest
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!