Home Kleding De laatste modetrends voor mannen in 2019

De laatste modetrends voor mannen in 2019

0
De laatste modetrends voor mannen in 2019

Ben jij iemand die graag met de mode mee mag gaan? Dan schaf je natuurlijk zo nu en dan een nieuwe outfit aan. De trends veranderen namelijk regelmatig. Wil jij er ook de laatste maanden van 2019 gelikt bijlopen? Dan zoek je vast en zeker naar de laatste modetrends van dit jaar. Wat dat betreft ben je hier aan het juiste adres. In de onderstaande tekst zetten wij namelijk de laatste modetrends voor mannen in 2019 voor jou op een rijtje!

Stijlvolle jas

Het wordt langzaam maar zeker weer kouder, dus kunnen we onze jas weer tevoorschijn toveren. Moet jij nog een nieuwe jas hebben? Koop er dan wel eentje die past bij de laatste modetrends. De kans is groot dat jouw keuze in dat geval op een stijlvolle, wat langere jas valt. Deze jassen behoren namelijk tot de trends voor mannen in 2019. Kies vooral ook voor een jas met een kleurtje. Dan maak jij ongetwijfeld helemaal de blits!

Koop een stoere riem

Veel mannen dragen een riem. Deze wordt doorgaans echter verscholen onder de bovenkleding. Het is echter geen schande wanneer anderen jouw riem zien, zeker niet wanneer dit een stoere riem betreft. Heb jij riemen van Floris van Bommel en draag jij vaak blouses? Stop je blouse dan in je broek. Hierdoor wordt jouw stoere riem namelijk ook zichtbaar. Extra voordeel: dit sluit ook nog eens aan bij de modetrends voor mannen in 2019!

Ga voor sportief

Veel mannen houden ervan om thuis in een joggingbroek met hoodie rond te lopen. In deze kleding voelen zij zich bijzonder comfortabel. Maat- en sportkleding kleurt dit jaar ook meer dan ooit het straatbeeld. Steeds meer mensen trekken dergelijke kleding ook buitenshuis aan, waardoor we dit toch zeker tot de trends voor mannen voor dit jaar mogen rekenen. Niet al deze kleding is natuurlijk even mooi. Wil jij mooie maat- of sportkleding? Dan betaal je hier meer voor dan een slobberende joggingsbroek. Maar uiteindelijk ziet het er wel een stuk beter uit. Laat je dus zeker niet weerhouden door de prijs.

Kies de juiste schoenen

Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van onze outfit. Sommige mensen hechten hier geen waarde aan, maar het springt direct in het oog wanneer jij mooie schoenen hebt. Dit kunnen kleurrijke zijn, maar uiteraard ook nette en stijlvolle. Ben jij meer van het nette en stijlvolle? Dan zijn Floris van Bommels ongetwijfeld iets voor. Schoenen van dit merk zijn ontzettend netjes en stijlvol. Met deze schoenen weet je dan ook zeker dat jij met de modetrends meegaat en overal een goede indruk achterlaat.

Patronen

De laatste jaren kleurden voornamelijk effen kledingstukken het straatbeeld. In 2019 zien we echter steeds meer kleding met patroontjes. We hadden het eerder al kort over maatbroeken. Deze broeken worden tegenwoordig vaak verzien van ruitjes, blokjes of andere patroontjes. Niet iedereen is er fan van, maar het is wel degelijk een modetrend voor 2019 onder de mannen. Met kleding met een patroon geef jij een extra dimensie aan jouw outfit, waardoor je zeker een opvallende verschijning zult zijn. Wimpel broeken of jasjes met ruitjes of blokjes dan ook niet direct af wanneer je ze ziet hangen, maar schiet ze altijd eerst even aan. Misschien staat het jou wel geweldig!

Vorig artikel Het kiezen van nieuwe meubels
Volgend artikel Rondreis door Tibet? De 3 hoogtepunten die je zeker gezien moet hebben!
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieƫn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!