Home Algemeen De leukste cadeaus voor een echte keukenprins of -prinses

De leukste cadeaus voor een echte keukenprins of -prinses

0
De leukste cadeaus voor een echte keukenprins of -prinses

Sommige mensen staan graag uren in de keuken om de leukste en lekkerste recepten in elkaar te flansen, bedenken telkens weer iets nieuws voor op de barbecue, of ontpoppen zich tot echte barista’s wanneer ze de keuken betreden. Als je aan zo iemand een cadeau wil geven, dan kun je ze natuurlijk altijd blij maken met een leuk kookboek, fijn kookgerei of bijzondere kruiden en specerijen zodat ze altijd weer wat anders kunnen verzinnen. Zulke dingen zijn altijd leuk om te geven, maar soms wil je wel eens wat anders cadeau doen, zeker als de persoon een goede vriend, familie of je partner is. Gelukkig zijn er ook hele persoonlijke cadeaus die je kunt geven aan een echte keukenprins of -prinses en die vind je hier.

Gepersonaliseerd schort

Het eerste cadeau dat je cadeau kunt geven aan iemand die graag kookt is een schort met naam. Een schort bedrukken is heel simpel, maar ook heel persoonlijk en kan op verschillende manieren. Allereerst kun je kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Je kunt gaan voor een simpel wit schort van polyester en dat laten bedrukken met een foto of logo. Daarnaast kun je kiezen voor een wat luxer katoenen schort van horeca kwaliteit in verschillende rustieke kleuren zoals olijfgroen, grijs, oudroze en antraciet. De luxe schorten zijn voorzien van een verstelbare band aan de hals, een handig opbergvakje en een lusje voor een theedoek, zodat je alles wat je nodig hebt tijdens het koken makkelijk bij de hand hebt. Vervolgens kun je kiezen wat je op het schort zet en hoe je het schort laat bedrukken. Een foto laat je automatisch bedrukken, maar bij een naam of tekst kun je kiezen of je het laat bedrukken of borduren.

Beker met naam

Naast een gepersonaliseerd schort is er nog een cadeau dat altijd leuk is voor iemand die graag in de keuken staat: een beker met naam. Iedereen drinkt wel eens uit een beker en dat maakt dit cadeau leuk voor iedereen. Bovendien kun je als je een beker laat bedrukken ook weer alle kanten op. Je kunt kiezen voor een beker met naam, simpel of juist in een bijzonder lettertype. Daarnaast kun je kiezen om een beker te laten bedrukken met foto, om het geheel nog persoonlijker te maken. Tegenwoordig zijn er zelfs magische mokken die de opdruk pas laten zien als er een hete vloeistof in gegoten wordt.

Vorig artikel Olie van de hennepplant voor een gezonder lichaam
Volgend artikel Maak je eigen herfstige koffie
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!