Home Gezonde levensstijl Olie van de hennepplant voor een gezonder lichaam

Olie van de hennepplant voor een gezonder lichaam

0
Olie van de hennepplant voor een gezonder lichaam

De laatste paar jaren gebruiken veel verschillende mensen diverse soorten voedingssupplementen. Er zijn ontzettend veel soorten van deze supplementen, waardoor het voor bijna elke vitamine of andere stof wel mogelijk is om dit bij te slikken in bijvoorbeeld de vorm van een pil. Ook zijn er genoeg soorten poeders, oliën en crèmes waardoor je dit soort stoffen in en op het lichaam kan krijgen. Het is afhankelijk van waar je als persoon naar op zoek bent. Sommige veganisten missen bijvoorbeeld wat voedingsstoffen doordat zij geen vlees eten. Hierdoor slikken zij soms bepaalde stoffen. Ook is het mogelijk om voor de algehele gezondheid op zoek te gaan naar een hulpmiddel. De producten die gemaakt zijn van de hennepplant kunnen hier erg vaak bij helpen. Zo zal jij zowel bij jouw fysieke gestel als de mentale gezondheid positieve effecten gaan merken. 

 

CBD

CBD is hierbij een van de soorten stoffen die uit de plant gehaald kunnen worden. Deze stof kan veel goede zakendoen voor jouw lichaam. Toch is het vaak zo dat mensen denken dat deze stof slecht voor je kan zijn. Doordat de hennepplant vaak aan het gebruik van drugs wordt gekoppeld, kan dit negatieve gevoelens opwekken. De personen die van CBD-producten gebruik maken hoeven zich echter absoluut geen zorgen te maken. Deze producten bevatten namelijk geen psychoactieve stoffen. Dat betekent dat je nooit high of stoned zal kunnen worden van deze producten. Er zijn veel verschillende soorten CBD producten. De meeste producten focussen zich op een kalmering van het lichaam. Toch gebeurt dit vaak op diverse manieren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een olie, een zalf of crème of pleisters. Eén van de aandoeningen die met het gebruik van CBD-producten kan verminderen is Parkinson. Doordat het lichaam meer zal ontspannen door de CBD, zal de persoon een stuk minder trillen en bewegen.

 

CBG

Naast CBD-producten zijn er ook producten die gemaakt worden van de stof CBG. In deze CBG olie zit ook de stof CBD, maar daarnaast zit er nog meer in de olie toegevoegd. Toch zitten er ook in deze olie geen psychoactieve stoffen. Je kan deze olie dus ook met een gerust hart gebruiken wanneer je nog moet autorijden, maar ook is het mogelijk om deze olie te geven aan een huisdier of jouw kind. Deze olie zal er namelijk vooral voor zorgen dat het lichaam een stuk minder gestrest zal zijn. Zeker in stressvolle periodes kan het dus fijn zijn om soms een druppel van deze olie tot je te nemen.

Vorig artikel Online bestellen met de dag populairder
Volgend artikel De leukste cadeaus voor een echte keukenprins of -prinses
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!