Home Kleding De Ritomshop, gespecialiseerd in leer fournituren

De Ritomshop, gespecialiseerd in leer fournituren

0
De Ritomshop, gespecialiseerd in leer fournituren

Het bewerken van leer wordt steeds populairder. Het is echt ambachtswerk. Dit geeft ook de charme aan dingen zoals leren riemen en tassen. Het is ook een hobby dat steeds vaker voorkomt. Ben jij geïnteresseerd in deze gave, ambachtelijke hobby? Bij de Ritomshop kun je alle onderdelen krijgen die je nodig hebt.

Wat heb je nodig voor het bewerken van leer?

Wanneer je gaat beginnen met deze leuke hobby, is het belangrijk dat je weet wat je nodig hebt. Bij veel hobby’s heb je dingen nodig om aan de slag te gaan. Bij schilderen heb je verf nodig, voor fotograferen heb je een camera nodig. Zo heb je ook bij leerbewerking materialen nodig. Wat je precies nodig hebt, hangt ook een beetje af van wat je wilt doen. Wil je een riem maken? Dan heb je andere dingen nodig als dat je bijvoorbeeld een leren schoen gaat repareren.

Het is goed om je van te voren goed te verdiepen in hoe je datgene doet, wat je graag wilt doen. Wil je dus een riem maken? Kijk eerst hoe je dat doet. Dat kun je doen door blogs te lezen, een cursus te volgen of door een video te kijken. Als je weet hoe iets moet, weet je ook wat je ongeveer nodig hebt.

Bij leerbewerking heb je gereedschappen nodig en leer fournituren. Leer fournituren zijn kleine dingen die je nodig hebt. Zo heb je bijvoorbeeld holnieten en draadringen.

Ritomshop

Ritomshop is een winkel dat verschillende producten verkoopt in het kader van leerbewerking. zij zijn gespecialiseerd in gereedschappen en leer fournituren. Heb je dus vragen over welke leer fournituren je het beste kunt gebruiken voor jouw product? Dan kun je op de webshop contact zoeken, of bij de winkel in Lunteren om hulp vragen.

Dit is wat zij verkopen:

Ritomshop verkoopt verschillende producten. Op de site kun je precies vinden wat er wordt verkocht. Om je alvast een idee te geven, lees je hier over een aantal producten uit hun aanbod.

  • Spindelmachines: Met spindelmachines kun je verschillende dingen bevestigen. Denk aan oogjes, veterringen, schoonhaken en nog veel meer!
  • Soorten lijm: Er zijn verschillende soorten lijmen beschikbaar, speciaal voor producten als schoenen en riemen.
  • Greepringen: Greepringen gebruik je om een goede greep te maken.
  • Zilverstiften: Zilverstiften gebruik je voor het aftekenen van leer. Dat is super handig als je een patroon wilt tekenen. Dit is dus zeker een must bij leerbewerking.
  • Verf voor leer: De naam zegt het al, dit is speciale verf, geschikt voor leer. Hiermee kun je kleine beschadigingen wegwerken, of het leer een andere kleur geven
  • Kantenverf: kantenverf is ook speciaal voor leer. Als je dit gebruikt, krijgt het leer een mooie afwerking. Ook kun je hiermee bijvoorbeeld rafels wegwerken.
Vorig artikel Ervaar van het beste van backpacken in Europa
Volgend artikel Rhône, wijngebied van uitersten
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!