Home Huis De Voordeurbeveiliger houdt inbrekers buiten de deur

De Voordeurbeveiliger houdt inbrekers buiten de deur

0
De Voordeurbeveiliger houdt inbrekers buiten de deur

Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat een impact het zou hebben als er plotseling een inbreker in uw huis staat? Wanneer u niets vermoedend bezig bent geweest met de was ophangen op zolder. Of in de tuin aan het werk bent geweest. Of zelfs wanneer u gewoon in de woonkamer of in de keuken bent. Inbrekers komen zonder geluid te maken uw woning binnen door de inbraakmethode flipperen. Veel mensen draaien hun voordeur niet altijd op het nachtslot. Dat komt omdat er aan de buitenkant geen klink zit. Daardoor wordt vaak gedacht dat de deur van buiten niet geopend kan worden. Niets is echter minder waar. Inbrekers bewegen bij de flippermethode met een buigbaar stukje plastic tussen uw voordeur en het kozijn. Zij bewegen hiermee langzaam naar het slot, en kunnen op deze manier het sluitmechanisme openen. Binnen enkele seconden hebben zij de deur geopend en staat u oog in oog met de inbreker.

Uw voordeur beveiligen

De oplossing lijkt zo simpel: u draait altijd de deur op het nachtslot en het probleem is opgelost. Maar hoe realistisch is dat? En weet u zeker dat uw kinderen de deur ook altijd op slot draaien? Bijvoorbeeld wanneer u gewoon thuis bent, of wanneer u in de tuin bezig bent of even boodschappen doet? Dit is toch een stuk meer onrealistisch dan de meeste mensen denken. Met De Voordeurbeveiliger is uw deur altijd beveiligd en hoeft u hier niet meer op te letten. Uiteraard is het dan alsnog veiliger om de deur óók op het nachtslot te draaien.

De Voordeurbeveiliger maakt flipperen onmogelijk

De Voordeurbeveiliger is speciaal ontwikkeld om flipper aanvallen tegen te gaan. Door het plaatje aan de binnenkant van uw deurkozijn te plaatsen hebben flipperaars geen schijn van kans. Door De Voordeurbeveiliger te monteren wordt het sluitmechanisme beschermd, waardoor het plastic met geen mogelijkheid het slot kan openen. Wanneer een inbreker dit toch probeert, wordt het stuk plastic door De Voordeurbeveiliger afgesneden.

Monteren

Het plaatje is eenvoudig te monteren. Door middel van de bijgesloten plaatsingsinstructie kan iedereen het plaatje zelfstandig plaatsen. De gemiddelde plaatsingstijd van De Voordeurbeveiliger is 5 minuten, waarna uw voordeur voorgoed is beveiligd tegen flipperen. De Voordeurbeveiliger is 100% bewezen effectief. Daarnaast is het plaatje voorzien van het SKG Keurmerk, het Politie Keurmerk Veilig Wonen en wordt het product aanbevolen in de Preventiewinkel van Interpolis. Dat is niet voor niks, denkt u wel? Bekijk de website voor meer informatie.

Vorig artikel Veilig en zorgeloos leven doe je zo
Volgend artikel Zo zorg je voor meer rust in een druk leven
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!