Home Algemeen De weg van de familieman

De weg van de familieman

0
De weg van de familieman

Op deze website schrijven we altijd artikelen over alles uit het leven halen. Dit betekent dat we ook kijken naar de moeilijke momenten in het leven. Natuurlijk hebben we het ook over de moeilijke momenten in het leven zoals het verlies van een dierbare maar we hebben het ook over de mooie momenten in het leven die een aspect van verlies meebrengen. Een van deze ervaringen is het worden van een echtgenoot en vader. Veel mannen hebben het gevoel dat ze een stuk mannelijkheid verliezen wanneer ze trouwen en vader worden. Tegelijkertijd worden deze mannen natuurlijk wel aangetrokken tot de veiligheid en comfort die dit biedt.

In dit artikel bespreken we daarom tips en tricks om je mannelijk te voelen als je een familieman wordt.

Midlife crisis

De reden dat we dit artikel schrijven is dat veel mannen een midlife crisis hebben wanneer ze in de jaren vijftig zijn. Dit betekent dat ze in het minst ergste geval een Porsche kopen en in het ergste geval hun familie en vrouw verlaten voor een jongere vriendin. Wij zijn van mening dat een midlife crisis absoluut onnodig is. Zelfs wanneer je de traditionele route van trouwen een kinderen krijgen volgt kan elke man alsnog zijn mannelijkheid en vrijheid vinden. En dat is wat we in dit artikel bespreken.

Mannelijk vaderschap

Sommige mannen hebben het gevoel dat ze hun mannelijkheid verliezen wanneer ze vader worden. Het ene moment ben je een vrije, sterke man. Het volgende moment ben je de hele dag luiers aan het verwisselen. Maar natuurlijk is dit niet waar. Je kunt gemakkelijk je mannelijkheid behouden wanneer je vader wordt. Wanneer je een dochter hebt ben je haar beschermer. Wanneer een zoon hebt kun je een jonge man opvoeden. Er is niks mis met het verschonen van luiers. Veel mannen kopen tijdens hun midlife crisis een Porsche sportauto om zich weer jong te voelen. Maar waarom kan een familie auto niet cool zijn? Ik heb zelf een Volvo xc90 occcasion. Deze auto vindt een fantastische balans tussen cool zijn en een familie auto zijn.

Geniet

Het opvoeden van kinderen komt zo met zijn uitdagingen maar het zal ook fantastische veel mooie momenten brengen. Geniet van deze tijd in je leven en koester de momenten die je deelt met je kinderen. Op deze manier zul je het beste uit het leven halen. Familieman zijn is een van de mooiste ervaringen van het leven. Als je het gevoel krijgt dat je iets verliest herinner je, je krijgt er veel meer voor terug.

Vorig artikel Je huis in landelijke stijl inrichten
Volgend artikel Een graantje meepikken met Max
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!