Home Huis Deze veranda wil je in je tuin hebben!

Deze veranda wil je in je tuin hebben!

0
Deze veranda wil je in je tuin hebben!

De winter is eindelijk bijna voorbij en dan komen de lekkerste seizoenen van het jaar: de lente en de zomer! Dat betekent dat we weer lekker de tuin in kunnen en ook weer kunnen genieten van het avondzonnetje. In de zomer is het natuurlijk in je tuin in de volle zon niet uit te houden als je geen parasol of veranda hebt. Daarom kan een verandazonwering de perfecte oplossing zijn voor in jouw tuin. Zo kun je eindeloze barbecues houden in de tuin en volledig uit de zon blijven. Wij hebben nu al zin in de zomer! 

Wat is een verandazonwering?

Een verandazonwering, ook wel serrezonwering genoemd, kan je eigenlijk vergelijken met de werking van een zonnescherm. Het is wel belangrijk om te weten dat je een verandazonwering plaatst op of onder je overkapping, zo creëer je extra schaduw op jouw terras. Naast dat je extra schaduw creëert in je tuin, zorg je er ook voor dat je niet langer last hebt van die felle zon en de extreme hitte. Zo kun je ook nog heerlijk van de avondzon genieten en overkapt zitten in je loungeset. 

Zo werkt een verandazonwering

De werking van een verandazonwering is heel eenvoudig. Het zonwerende doek van de verandazonwering zorgt er namelijk voor dat de UV-straling wordt afgeweerd. Zo loopt de temperatuur onder de overkapping of in je serre niet op. Je hebt keuze uit diverse soorten verandazonwering, bijvoorbeeld een variant die boven of onder op jouw terrasoverkapping wordt geplaatst. Heb je geen terrasoverkapping maar wil je wel graag een verandazonwering? Sommige types kunnen op staanders worden geplaatst. Zo kun je alsnog de ervaring van een verandazonwering ervaren. Daarnaast is het materiaal van de verandazonwering gemaakt van duurzaam aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het sterk en solide is, maar ook licht van gewicht.

Ga jij voor een verandazonwering?

Er valt dus te concluderen dat er veel voordelen zitten aan het aanschaffen van een verandazonwering. Naast dat het gemaakt is van duurzaam aluminium, beschermt het je in de tuin ook tegen de felle zon en hitte. Zo kun je heerlijk genieten van het zomerse weertje zonder dat je jezelf verband! Het is handig om een verandazonwering te plaatsen als je een terras hebt, want dan kun je het doek eronder of erboven gemakkelijk laten plaatsen. De doeken zijn daarnaast ook in verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor je dit kunt stijlen naar eigen smaak. Ga jij ook voor een verandazonwering?

Vorig artikel Kraken of niet kraken
Volgend artikel Wat te doen tegen verveling in Nederland!
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!