Home Algemeen Wat te doen tegen verveling in Nederland!

Wat te doen tegen verveling in Nederland!

0
Wat te doen tegen verveling in Nederland!

Verveel jij je ook in deze tijd van het corona virus ook zo erg? Mede door het coronavirus adviseert de overheid om zo weinig mogelijk contact te hebben met andere, door bijvoorbeeld thuis te werken en 1,5 meter afstand te houden wanneer je wel met iemand contact hebt. Jij bent niet de enige die zich verveelt en geen idee heeft wat je moet doen. In het begin was het veel thuis zitten nog rustgevend doordat je meer tijd had voor jezelf, een boek lezen of een bepaalde serie op Netflix of Videoland kijken was vaak een goed idee. Na enkele maanden gaat dit ook vervelen en wordt het tijd om wat anders te doen. Daarom hebben wij voor jou een overzicht gemaakt met activiteiten die je kunt doen op 1,5 meter afstand in Nederland. Daarnaast zijn de activiteiten buiten wat het nog gezonder maakt voor jou!

Efoilen

Een nieuwe trend wat voor het eerst werd uitgevoerd in Amerika en Australië is nu naar Nederland overgevlogen! Surfen boven het water met een hydrofoilboard, oftewel foilboard. Dit wordt efoilen genoemd. Benieuwd hoe het werkt? Een foilboard houd je boven het water door de snelheid die het board maakt. Naarmate je meer snelheid maakt kan je alsmaar langer en met minder energie gelift worden. Het efoilen heeft dezelfde constructie als een draagvleugelboot. Het besturen van het board gaat door middel van je lichaamsgewicht.

Efoil les

Heb jij zin in een Efoil les? Neem een kijkje bij Efoil Amsterdam waar zij verschillende efoil lessen aanbieden die Corona proof zijn. Het is namelijk eenvoudig afstand te houden door de grote ruimte op het water en er is geen lichamelijk contact in de les. Er wordt daarnaast voldoende afstand gehouden om het overdragen van het virus te voorkomen. Er zijn verschillende soorten lessen, namelijk priveles en groepslessen. Een standaard les duurt anderhalf uur waarvan je 45 tot 60 minuten op het water actief bent. Als laatste is een bedrijfsuitje ook mogelijk in combinatie met lunch of diner.

Suppen

Ook wel peddelsurfen of stand-up paddle surfing genoemd. Dit is soortgelijk aan surfen, echter wordt deze aangedreven met een peddel van 180 tot 230 cm dat gemaakt is van hout, aluminium of kunststof. Het leuke aan het suppen is dat je constant bezig bent met jouw evenwicht en het peddelen om vaart te maken. Het is daarnaast ook best zwaar omdat het peddelen veel energie kost. Dit is een goede oplossing om met meerdere mensen te doen als je je verveelt! Het huren van een sup kan ook bij efoil Amsterdam, zowel in je eentje als met grotere groepen.

 

Vorig artikel Deze veranda wil je in je tuin hebben!
Volgend artikel Overkapping in tuin door Gras en Groen Hoveniers
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!