Home Reizen Enkele resorts om komende zomer een bezoekje aan te brengen

Enkele resorts om komende zomer een bezoekje aan te brengen

0
Enkele resorts om komende zomer een bezoekje aan te brengen

De zomer van 2020 lijkt misschien nog ver weg. Toch zijn er al genoeg mensen die voorzichtig beginnen te kijken naar een vakantiebestemming voor in de zomervakantie. Indien je zeker wilt zijn van een mooie bestemming, is dit een goede keuze. Waarom? Omdat je nu nog behoorlijk wat keuze hebt. Hoe dichter we bij de zomer komen, des te meer plekken er bezet zijn. Met name de resorts zijn vaak binnen de kortste keren volgeboekt. Wil je jouw zomervakantie doorbrengen in een resort binnen Europa? Dan moet je er vroeg bij zijn. Om het jou een beetje makkelijker te maken, zetten we hieronder een aantal resorts op een rijtje waar je aankomende zomer een bezoekje aan kunt brengen.

All inclusive resort in Europa
Waar denk je aan bij een resort? De kans is groot dat er direct een beeld van een luxueus hotel door jouw hoofd schiet. Zo’n hotel kunnen we inderdaad onder de resorts scharen. Wil je in jouw zomervakantie buiten Nederland op vakantie en zoek je nog een resort? Dan is het niet lastig om er eentje te vinden. Dit is zeker niet het geval wanneer je direct begint met zoeken. Momenteel zijn er ongetwijfeld nog behoorlijk wat resorts beschikbaar. Wil je genieten van een geheel verzorgde vakantie? Kies dan voor een all inclusive resort. De kans is groot dat je op vakantie wilt naar een land waar het ook nog warm is. Dit vormt vandaag de dag gelukkig geen probleem meer. Waarom niet? Omdat je aan de kust van vrijwel alle Zuid-Europese landen tegenwoordig wel all inclusive resorts vindt. Je betaalt hier flink wat geld voor, maar je maakt verder niet of nauwelijks kosten tijdens jouw verblijf. Het eten en drinken zit namelijk bij jouw vakantie in. Zeker wanneer je met kinderen op vakantie gaat is zo’n resort zeker aan te raden!

Buiten Europa op vakantie? Ook hier vind je talloze resorts!
We behandelden hierboven uitsluitend resorts binnen Europa. Veel Nederlanders kiezen er namelijk voor om binnen Europa op vakantie te gaan. Dit brengt namelijk aanzienlijk minder geregel met zich mee. Zo hoef je bijvoorbeeld alleen maar te beschikken over een identiteitskaart wanneer je binnen Europa op vakantie gaat. Daarbij komt dat de reisafstand ook aanzienlijk korter is. Toch zien we dat steeds meer Nederlanders voor verre vakanties kiezen. De Malediven zijn bijvoorbeeld ongekend populair. Hier vind je de meest luxueuze resorts. Lijkt het je ook wel wat om in naar zo’n resort te gaan? Dan is het ook zaak er vroeg bij te zijn. Bovendien moet je een goedgevulde portemonnee meenemen. Resorts buiten Europa zijn doorgaans namelijk niet bepaald goedkoop.

Ook in Nederland vind je de nodige resorts
Ben je geen liefhebber van het reizen per vliegtuig? En heb je ook geen zin om urenlang in de auto te zitten om een resort te bereiken? Geen probleem, want dit betekent niet dat je geen resort kunt boeken voor jouw zomervakantie. Ook in Nederland vind je namelijk een aantal resorts. Veel mensen hebben hier echter geen weet van. De kans is echter groot dat er eentje bij jou om de hoek zit. Zo kom je door het hele land bijvoorbeeld verscheidene resorts tegen van Europarcs. Indien je vaak binnen Nederland op vakantie gaat, ben je vast en zeker bekend met deze parken. Europarcs heeft echter ook een aantal resorts in Nederland. Neem bijvoorbeeld resort de Wije Werelt. Dit resort is gelegen in het Gelderse Otterlo, naast Nationaal Park de Hoge Veluwe. Je wandelt of fietst hier direct de bossen in, wat dit resort ook tot een avontuurlijke vakantiebestemming maakt.

Vorig artikel Leuke cadeautips voor een housewarming!
Volgend artikel Hoe werkt het huren van een privé vliegtuig?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!