Home Algemeen Leuke cadeautips voor een housewarming!

Leuke cadeautips voor een housewarming!

0
Leuke cadeautips voor een housewarming!

Gaat een van je vrienden, vriendinnen, familieleden, collega’s of kennissen binnenkort een nieuwe woning betrekken? Dan komt er uiteraard een housewarming aan! Een housewarming is een klein feestje waarbij iemands huis wordt ingewijd en op zo’n feestje  kan je uiteraard niet met lege handen aankomen. Geen flauw idee wat je iemand voor cadeau moet geven tijdens een housewarming? We hebben hier wat leuke cadeautips voor je!

Service en aardewerk

Wist je dat je eigenlijk nooit genoeg kunt hebben aan servies en aardewerk servies? Ook al woon je alleen of met je tweeën, je zal zien dat er altijd een moment komt dat er meer mensen komen eten dan dat jij servies in huis hebt. Geef daarom een mooi ontbijtbord, onderzetters, een bowl of een ander servies waar iemand echt iets aan heeft. Is de persoon die de housewarming geeft verzot op bakken? Dan geef je hem of haar uiteraard iets waar hier mee te maken heeft. Inspiratie opdoen wat betreft servies en aardewerk servies? Neem eens een kijkje op The Table voor een uitgebreid aanbod aan dit soort items.

Een wc kalender

Soms zijn er van die dingen die je eigenlijk helemaal vergeet te kopen maar op het moment dat je het van iemand krijgt is het eigenlijk toch ontzettend handig. Een maandkalender voor de het toilet of de badkamer is zo’n item. Zeker in onze huidige maatschappij waarin alles digitaal gaat is het soms fijn om gewoon nog even iets op papier te kunnen schrijven zoals belangrijke datums. Zo wordt je verjaardag bijvoorbeeld niet meer vergeten.

Wijn- of bier glazen

Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf of het een mannenhuis of een vrouwenhuis is maar wijn- of bierglazen mogen hoe dan ook niet vergeten worden. Ieder huishouden moet er eigenlijk wel een paar van in de kast hebben staan en laten heel veel mensen dit nou gewoon niet hebben. In sommige gevallen omdat ze zelf niet drinken maar in andere gevallen ook omdat ze het gewoon helemaal vergeten zijn. Zorg daarom voor een mooi en kwalitatief goed setje van deze glazen zodat jullie nog lang met elkaar kunnen proosten op het leven.

Een DIY-kit

Ieder huishouden moet een klein gereedschapskistje in huis hebben. vooral voor de vrouwen kan dit soms nog wel eens van pas komen vooral omdat ze er zelf vaak geen eentje hebben. tegenwoordig bestaat een gereedschapskist in alle soorten en maten maar de roze variant blijft voor een dame natuurlijk altijd wel het leukste. 

Vorig artikel Moderne keuken, dit hoort erin te staan.
Volgend artikel Enkele resorts om komende zomer een bezoekje aan te brengen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!