Home Algemeen Er komen koudere dagen aan

Er komen koudere dagen aan

0
Er komen koudere dagen aan

We zitten midden in december, maar de temperaturen zijn nog niet koud en echt winters te noemen. Het is gewoon niet te geloven dat, midden in de winter, de temperaturen nog steeds boven de tien graden is. Het is eigenlijk bizar. Het is alweer bijna kerst en dan wil je natuurlijk het liefst dat het koud is en dat je dan ook met een dekentje echt op de bank kan liggen nadat je je buik vol hebt gegeten met lekker eten. En het mooiste zou nog zijn, wanneer er een pak sneeuw buiten ligt. Dat we echt een witte kerst hebben. Maar helaas, dat gaat er dit jaar niet inzitten.

 

Lekker warm op de bank

En eigenlijk overal in het huis. Want niets is zo lekker dan in een warme pyjama of huispak door het huis te lopen of op de bank te liggen met een lekker warm drankje en jouw favoriete film of serie op het scherm. En daar horen dan natuurlijk ook dames en/of heren pantoffels bij. Want je wilt ook lekkere warme voeten hebben. Maar je wilt natuurlijk de winter avonden goed door komen. Dus denk bijvoorbeeld aan het aansteken van de haard, en wat sfeer maken door kaarsjes aan te steken. Het kan natuurlijk allemaal. 

 

Hoelang blijft bij jullie de boom nog staan?

Dit verschilt ook erg per huishouden natuurlijk. Want sommige mensen hebben de kerstboom al weken staan. Puur omdat het een gezellig en knusse sfeer geeft wanneer de boom staat. En dat is natuurlijk ook wel te begrijpen. Helemaal in deze donkere tijden. Maar laat je hem dan ook vaak lang staan wanneer je hem vroeg zet? Of gaat ie na kerst zo snel mogelijk weg of doe je dat pas na oud en nieuw?

 

Allemaal net wat anders dit jaar

We weten het allemaal en we hebben het ook allemaal door. Kerst en oud en nieuw, en eigenlijk alles, is anders dit jaar. En dat hebben we ook goed gemerkt. Maar 2021 komt eraan, staat al bijna voor de deur. En dan wordt alles hopoelijk iets beter. Nou hopelijk, we weten dat het allemaal wat beter gaat worden. Maar we moeten nog even volhouden. Dit jaar zal kerst en oud en nieuw met wat minder mensen zijn, maar dat kunnen we volgend jaar dan dubbel en dwars inhalen. En dat gaan we zeker doen, net als alle festivals, vakanties, weekendjes weg en terrasjes en etentjes die we allemaal gaan inhalen.

Vorig artikel Wegwijs in de wereld van mondkapjes
Volgend artikel In welke volgorde kies je je interieur uit?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!