Home Huis Ga nou gewoon scheiden!

Ga nou gewoon scheiden!

0
Ga nou gewoon scheiden!

Scheiden… Het kan op vele verschillende manieren. In dit geval hebben we het niet over het afval en gelukkig ook niet over een huwelijk. Heb je de behoefte om je woning wat aan te passen? Iets wat meer bij jou en je behoeftes past? Wil je meerdere kamers in je woning creëren zonder een gigantische verbouwing te moeten beginnen? Dan is een scheidingswand precies waar jij naar op zoek bent! Zo kun je jouw directie bureau bijvoorbeeld scheiden van de rest van een ruimte.

Wat is een scheidingswand nou precies?

Leuk dat je het vraagt, een scheidingswand is een lichtgewicht wand die je in je huis kunt laten plaatsen om bijvoorbeeld een grote ruimte te verdelen in meerdere kamers. Scheidingswanden worden voor van alles gebruikt. Van een badkamer wand tot een wand die de woonkamer en keuken van elkaar scheiden van alles is mogelijk. Omdat het een lichtgewicht wand is, is het natuurlijk niet de bedoeling dat het een erg ondersteunende wand moet zijn, dat houdt de wand denk ik niet…

Er zijn vele eisen waar een scheidingswand aan kan voldoen wanneer dat nodig is. Wil je een geluidsdichte wand? dat kan! Moet het een brandwerend materiaal zijn? Ook dat is mogelijk!

Wat kun je decoratief gezien met zo’n scheidingswand?

We leven in een wereld van Pinterest, Instagram, Facebook, noem het maar op. Op sociale media vind je vele creatieve ideeën en die kan je op een scheidingswand ook zeker gebruiken. Verf, tegels, behang, pleisterwerk, je kan er van alles mee. Ook planken, kasten, fotolijsten, schilderijen, gitaren, je televisie – van alles dus – kunnen eraan opgehangen worden, en wil je er een opening in, zoals een raam of een deur, is dat ook absoluut geen probleem.

Ga dus lekker op zoek naar die leuke, creatieve ideeën en voer het uit. Verf de muur een leuk kleurtje, hang er wat leuke decoraties aan, maak hem helemaal zoals jij het wilt!

Verschillende scheidingswanden

Ja, je hebt ook nog eens verschillende scheidingswanden. Je hebt ze zelfs al decoratief, die zijn dan zo op een leuke manier in elkaar gezet, zodra je ze laat plaatsen zien ze er meteen leuk uit en geven ze meteen een lekkere sfeer aan de kamer. Dan hoef je het decoreren van zo’n wand zelf niet te doen, mocht dat niet iets zijn waar je het plezier van in ziet. Je hebt ze van glas, van hout, je hebt zelfs schuifbare scheidingswanden. Eigenlijk dingen die je dus ook direct als decoratie in je woning zet omdat ze er zo leuk uitzien, maar ook een bedoeling hebben. Twee vliegen in één klap, hoe makkelijk wil je het hebben.

Vorig artikel Beginnen met online pokeren in 3 stappen
Volgend artikel Met deze tips kies je de beste douche voor jouw badkamer
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!