Home Algemeen Gevel renoveren? Dit zijn de voordelen van kunststof gevelbekleding

Gevel renoveren? Dit zijn de voordelen van kunststof gevelbekleding

0
Gevel renoveren? Dit zijn de voordelen van kunststof gevelbekleding

 

Wil jij een gevel renoveren en ben je op zoek naar een passende vorm van gevelbekleding? Het aanbod op het gebied van gevelbekleding is groot, maar niet elk soort gevelbekleding vormt een verstandige keuze. Zo behoeven sommige soorten gevelbekleding veel onderhoud, zijn andere soorten behoorlijk prijzig in aanschaf en zijn sommige soorten gevelbekleding alleen geschikt voor woningen en gebouwen in een bepaalde stijl. Kunststof gevelbekleding is scherp geprijsd en kent een lange lijst met voordelen, waardoor dit in veel gevallen de beste keuze is. Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Een prachtige gevel met een natuurlijke uitstraling

Geef jij de voorkeur aan de prachtige uitstraling van houten gevelbekleding, maar zie je op tegen het vele onderhoud dat hout nodig heeft? Kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar met een natuurgetrouwe houtstructuur, waardoor het beste van twee werelden gecombineerd wordt. Met kunststof gevelbekleding kan je genieten van de prachtige uitstraling van hout en alle voordelen van duurzaam kunststof. De kunststof gevelbekleding met natuurgetrouwe houtstructuur is verkrijgbaar in verschillende soorten, hoogtes en kleuren, zodat er voor elke situatie een passende oplossing beschikbaar is.

Minimaal onderhoud, maximaal genieten

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het onderhouden van jou woning, schuur of bedrijfspand? Een gevel bekleden met hout zorgt ervoor dat je eens in de paar jaar de gevelbekleding van een nieuwe laag verf moet voorzien. Wil je dit voorkomen maar wel genieten van een prachtige gevel? Dan is kunststof gevelbekleding de beste oplossing. Kunststof gevelbekleding behoeft, op zo nu en dan een schoonmaakbeurt na, geen onderhoud, waardoor je meer tijd overhoudt om er van te genieten. Zo kan je met minimaal onderhoud altijd genieten van een prachtige gevel.

Een duurzame, milieuvriendelijke gevel

Kunststof gevelbekleding heeft niet alleen een prachtige uitstraling en een onderhoudsvriendelijk karakter, het is ook een zeer duurzame en zelfs milieuvriendelijke keuze. Kunststof gevelbekleding wordt gemaakt van hoogwaardige, gerecyclede kunststoffen. Hierdoor worden de bronnen van de natuur niet uitgeput en wordt het milieu niet extra belast. De geschatte levensduur van kunststof gevelbekleding ligt rond de 30 jaar, maar regelmatig reinigen kan er voor zorgen dat de levensduur aanzienlijk verlengd wordt. En mocht jouw kunststof gevelbekleding na jaren toch aan vervanging toe zijn? Alle oude kunststof gevelbekleding kan gerecycled worden, zodat de impact op het milieu minimaal blijft. Ben jij op zoek naar duurzame, milieuvriendelijke gevelbekleding met een prachtige uitstraling en een lange lijst met voordelen? Dan is kunststof gevelbekleding de beste keuze.