Home Huis Glasmozaïek

Glasmozaïek

0
Glasmozaïek

Als je wat extra’s wilt in je badkamer of keuken, dan raden wij aan om eens te denken over glasmozaïek. Het is namelijk een hele simpele manier om ervoor te zorgen dat je interieur een compleet nieuwe uitstraling krijgt, zonder dat je alles overhoop moet gooien. Vandaar dat we in dit artikel kort ingaan op wat glasmozaïek precies is en een aantal leuke ideeën hoe je het thuis kunt toepassen.

Wat is glasmozaïek

Zoals de naam al zegt is glasmozaïek mozaïek dat uit glas bestaat. Nu moet je misschien denken aan beelden van oude kerken waar iconen met speciale glasmozaïek in de ramen zijn gemaakt, maar tegenwoordig is de meeste glasmozaïek thuis een stuk simpeler dan dat. je hoeft dus geen ingewikkelde patronen of tekeningen in je raam te zetten als je gebruik wilt maken van mozaïek van glas in jouw huis. Omdat glas over het algemeen minder sterk is dan keramiek, zie je zelden dat glasmozaïek gebruikt wordt op de grond. Het komt namelijk een stuk beter tot zijn recht als je het mozaïek aan de wand plaatst of misschien wel in een raam of deur. Ook kun je zelf kiezen wat voor patroon je wilt waardoor je een unieke uitstraling creëert bij jouw thuis.

Een paar inspiratie ideeën voor glasmozaïek thuis

Hieronder een paar simpele ideeën hoe je glasmozaïek goed tot zijn recht kan laten komen. Als je dus inspiratie nodig hebt dan kunnen de ideeën hieronder je helpen. De twee plekken in huis waar je mozaïek van glas goed kunt gebruiken zijn de keuken en de badkamer. In de keuken kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gedeelte van het aanrecht te beleggen met mooi mozaïek. En in de badkamer kun je bijvoorbeeld de muur van de douche beleggen met een mooi patroon. Ook kun je ervoor kiezen om een deel van het raam of de deur te vervangen voor mozaïek.

Vorig artikel Met je kind naar de tandarts? Lees deze tips!
Volgend artikel Groot pakket versturen zonder zorgen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!