Home Kleding Grote maten jurken tellen ook mee

Grote maten jurken tellen ook mee

0
Grote maten jurken tellen ook mee

Een groot probleem waar we vanaf moeten is bodyshaming. Mensen proberen over andere hun figuur te oordelen en deze naar beneden te halen. Het maakt mensen onzeker over hun lichaam en is dus niet bepaald positief. Mensen zouden niet moeten bemoeien met de vorm van het lichaam van een ander. Toch gebeurt het regelmatig en zijn veel mensen er de dupe van. Omdat veel vrouwen met een maatje meer (waar ze trots op mogen zijn) hier mee te maken krijgen, bespreken we in deze blog hoe je grote maten jurken leuk kunt dragen. Over het algemeen is er geen figuur mooier dan het andere. Het gaat om persoonlijke voorkeur.

Grote maten jurken in de zomer

Wat opvalt is dat veel vrouwen die grote maten jurken dragen deze in een grotere maat kopen. Hoewel je misschien denkt dat je door de extra stof minder van je lichaam ziet, lijkt je lichaam groter. Als je grote maten jurken in de zomer wilt dragen, kun je deze het best aandoen met corrigerend ondergoed als je dat wilt. Zo zit alles mooi onder de jurk en zie je toch je mooie figuur. Grote maten jurken die getailleerd zijn zorgen ervoor dat je taille goed zichtbaar is en je vormen naar buiten komen. In de zomer hoef je vaak niet per se een jasje aan dus kun je de vorm van het jurkje goed zien.

Grote maten jurken in de winkel

Soms lijkt het wel of veel winkels meedoen met al dat bodyshaming. Je vindt er voor dames met een maatje meer vaak weinig. Als je weet waar je moet kijken kun je dingen als grote maten jurken, rokken en broeken wel vinden. Meyermode is een goed voorbeeld van een webwinkel die wel grotere maten heeft. Je kunt er leuke jurken vinden voor bij verschillende gelegenheden. Als je eenmaal weet waar je leuke grote maten jurken kunt kopen, is het probleem zo goed als opgelost.

Wees blij met wie je bentgrote maten jurken

Het zou een hoop schelen als we met zijn allen minder gaan geven om wat anderen van ons vinden. Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier. Mensen die wat minder of meer wegen dan het gemiddelde zijn daar geen uitzondering op. Zolang jij je het hele jaar door leuk kunt kleden en blij bent met je spiegelbeeld is alles helemaal goed. Heb jij online al gekeken voor grote maten jurken? Wie weet vind je wel genoeg grote maten jurken voor een nieuwe garderobe!

Vorig artikel Vier keer damesblouses: welke stijl kies jij?
Volgend artikel Geniet en leef helemaal in het nu op stedentrip Rome
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!