Home Algemeen Geniet en leef helemaal in het nu op stedentrip Rome

Geniet en leef helemaal in het nu op stedentrip Rome

0
Geniet en leef helemaal in het nu op stedentrip Rome

Op mijn blog vertel ik altijd graag over allerlei dingen waardoor je echt even in het moment kan opgaan. Genieten en leven in het nu is vandaag de dag ontzettend belangrijk. Zeker als je een goede mentale gezondheid wilt hebben, is het belangrijk om jezelf af en toe te verwennen. Dit kan natuurlijk allerlei verschillende manieren. Zelf vind ik op vakantie gaan altijd een goed medicijn om weer even echt helemaal tot rust te komen. Laatst ben ik hierdoor nog op stedentrip naar Rome geweest. Tijdens mijn stedentrip Rome ben ik op Italiaanse wijze gaan genieten.

Een stedentrip voor de ontdekker en avonturier

Eerst wil ik een misvatting de wereld uit helpen. Een stedentrip is niet per definitie altijd een luie vakantie. Ook voor de ontdekker en de avonturier is er genoeg te doen tijdens bijvoorbeeld een stedentrip Rome. De Italiaanse hoofdstad staat bekend om zijn rijke historie en de bijzondere ontwikkelingen die de stad heeft meegemaakt. Dit kan je op allerlei manieren terugzien tijdens je stedentrip Rome indien je hier ook een beetje de moeite voor neemt. Van kleine, sierlijke details in gebouwen tot de baldadige architectuur van de kerken: er is genoeg om te bewonderen en te ontdekken.

Ook een aanrader voor de fijnproever

Ik begrijp als geen ander dat niet iedereen staat te popelen om een stad te ontdekken. Er zijn natuurlijk ook fijnproevers onder ons die meer van de bourgondische levensstijl zijn. Een stedentrip Rome is gelukkig ook een aanrader voor deze mensen. Rome barst van de indrukwekkende cultuur. Bezoek bijvoorbeeld het Vaticaan of sta versteld van de kunst in allerlei musea. Uiteraard kun je niet op stedentrip Rome gaan zonder heerlijk te genieten van de Italiaanse keuken. Persoonlijk ga ik altijd op in het nu wanneer ik mezelf kan trakteren op smakelijk eten. Laat Rome dan de perfecte plek zijn voor zo’n culinaire vakantie.

Op stedentrip Rome gaan en in het nu leven

Zelf ben ik tijdens mijn stedentrip Rome opgegaan in het nu. Ik heb namelijk alleen maar dingen gedaan waar ik op dat moment zin in had. Een hele dag door alle zijstraatjes struinen en verdwaald raken bleek stiekem best leuk te zijn. Ik heb een hele kant van de stad gezien tijdens mijn stedentrip Rome. Bovendien leerde ik op stedentrip Rome ook nieuwe dingen over mezelf. Eropuit gaan zonder enige planning van tevoren bleek achteraf helemaal niet zo moeilijk te zijn. Het stelde mij juist in staat om te genieten en te leven in het nu.

Vorig artikel Grote maten jurken tellen ook mee
Volgend artikel Spaanse sloffen zijn een must-have voor het binnen leven
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!