Home Voeding Heerlijke drank nu ook online te koop

Heerlijke drank nu ook online te koop

0
Heerlijke drank nu ook online te koop

Nu we niet meer naar de kroeg of het café kunnen. Is het niet meer mogelijk om onze favoriete drankjes te drinken met onze vrienden. Gelukkig zijn er veel andere opties om dit toch mogelijk te maken. Zo kunnen we de alcohol online kopen om een gezellig avond thuis te hebben en ons favoriete drankje weer te kunnen drinken. Het online kopen van alcohol kan tegenwoordig bij verschillende webwinkels. U kunt niet alleen terecht bij deze webwinkels voor je favoriete drankje, want die is al bekend voor je. Maar ook voor andere dranksoorten die nieuw voor je zijn. Op de meeste webwinkels wordt er veel extra informatie gegeven over waar de drank vandaan komt en wat voor smaak de drank heeft. Op basis van deze informatie kan je interesse krijgen voor een nieuwe dranksoort en deze ontdekken. 

Soorten drank 

Er zijn erg veel verschillende soorten drank. Dagelijks worden vooral bier en wijn veel genuttigd. Ook binnen de wijn en bier zijn er weer verschillende soorten. De meest bekende soorten wijn zijn rode wijn, witte wijn, rosé wijn, champagne, prosecco en cava. De meest bekende soorten bier zijn blond bier, bokbier, bruin bier, cider, witbier, dubbel bier en tripel bier. Dit zijn nog lang niet alle biersoorten er wordt veel geëxperimenteerd op het gebied van bieren. Veel bedrijven maken namelijk speciaal bier. Dit zijn bieren met bijzondere smaken of met een bijzonder brouwproces. Naast de wijn en bier zijn er ook dranksoorten met een hoger alcoholpercentage. Dranksoorten als cognac, port, sherry, rum, vodka, whisky, jever, gin of likeur. Over deze laatste dranksoort later meer. Deze dranksoorten worden vaak in kleine hoeveelheden genuttigd. Of worden gemixt met non-alcoholische dranken om zo een ander heerlijk cocktail of longdrink te worden. Een voorbeeld hiervan is Gin Tonic, dit is een drankje gemaakt van 1 deel gin en 2 delen tonic. 

Likeur

Likeuren zijn sterke dranken, zoet van smaak en vaak met een alcoholpercentage van ongeveer twintig procent. Dit percentage kan oplopen tot veertig procent en heeft altijd een minimum van vijftien procent en een minimum van honderd gram suiker per liter.  Een bekend en bestverkopende likeursoort is licor 43. De basis van de drank is een geheim familierecept. Het enige wat bekend is dat er 43 ingrediënten worden gebruikt. Het recept is door de jaren heen niet veranderd, hierdoor kan je altijd en overal genieten van deze likeur. Het is een toegankelijke en zoete drank en je haalt er het zonnige Spanje mee in huis. Ideaal voor als je jezelf wilt trakteren op een mediterrane verrassing. 

Vorig artikel Een gezellige zithoek maken in je tuin?
Volgend artikel Hoe vind je de mooiste vloerkleden voor bij jou in huis?
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!