Home Huis Lagere energiekosten met warme huiskleding

Lagere energiekosten met warme huiskleding

0
Lagere energiekosten met warme huiskleding

Het warme, zomerse weer heeft het land weer verlaten en als wede geruchten moeten geloven, wordt het een strenge winter. Dat betekent ook dat je thuis voor een keuze staat. Kies je er voor om te stoken of wordt het een garderobe vol warme huiskleding. Bij de laatste optie voorkom je torenhoge energie kosten aan het einde van elke wintermaand. Heerlijke sloffen, truien heren, badjassen en pyjama’s horen er bij. Ze kunnen je allemaal lekker warm houden in huis dus het inslaan van allerlei winterse kleding is in dit geval geld besparend. Je hebt dus eindelijk een keer een echt goed excuus om te gaan shoppen.

Alles mag achter in de kast

De kledingstukken van dunne stof mogen allemaal weer de kast in tot de lente weer aanbreekt. Je kunt T-shirts vaak nog wel gebruiken om laagjes kleding te dragen. Door zo veel mogelijk achter in de kast te laten kun je er wel voor zorgen dat er plek komt voor de nieuwe kledingstukken die je gaat aanschaffen. Je kunt niet alles meteen vervangen. Het zullen vooral heel andere kledingsoorten worden. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van vesten, dikke sokken en pyjama’s van een dikke stof. Je wilt zoveel mogelijk comfortabele kleding kopen. Het is tenslotte voor in huis en daar wil je niet in kleding rondlopen waar jij je niet goed in voelt.

Maak gebruik van de uitverkoop

Ook in Nederland is black friday tegenwoordig heel populair. Dat betekent voor jou dat je een hoop kledingstukken voor een lagere prijs kunt kopen. Van het geld waar je normaal gesproken maar twee dingen kan kopen, kunnen dat er tijdens deze grote uitverkoop wel vier zijn. Zo bespaar je dus nog meer geld en dat is precies waar we het voor doen (weet je nog?). Deze uitverkoop wordt in Amerika (en nu dus ook Nederland) elke vierde vrijdag van november gehouden. Net voor de winter en dus het perfecte moment om jouw huiskleding voor de winter goedkoop in te kopen.

Online bestellen

Ook online kun je weer volop al je winterbenodigdheden bestellen. Zo hoef je niet per se de kou in om warme kleding voor in huis te kopen. Probeer niet helemaal los te gaan met het bestellen van kleding, want als je online bestelt geef je vaak gemakkelijker meer geld uit. Misschien is het daarom ook handig om even een lijstje te maken met de dingen die je graag wilt kopen. Zo kun jij je hier aan houden en koop je minder snel extra kledingstukken of iets dergelijks.

 

 

Vorig artikel Met deze tips maak je van je veranda de gezelligste plek van het huis
Volgend artikel Klussen in de tuin
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!