Home Huis Huizen inrichten? Ik help heel graag!

Huizen inrichten? Ik help heel graag!

0
Huizen inrichten? Ik help heel graag!

Nieuw huisje

Sommige mensen hebben er niks mee, sommige zweren er bij: het inrichten van huizen. Ik vind het persoonlijk echt geweldig. Je kan je dus wel voorstellen hoe ik me voelde toen mijn zusje een nieuw huis had en op mijn hulp vroeg. Natuurlijk kon ik even meedenken! Zodra ze de sleutels had zijn we gaan kijken, hebben we budgetten vastgesteld en konden we rustig eens wat mooie keuzes gaan maken. Na een tijdje soebatten over de nieuwe keuken kreeg de binnenkant van het huis echt al hele goede vorm. Ze woonde hiervoor in een appartementje op negen hoog, waardoor haar auto geparkeerd kon staan in de parkeergarage van het appartementencomplex. Dit huis heeft, voor het eerst, een tuin. En die tuin is groot. Langs het huis zit er een stukje waar je je auto perfect zou kunnen parkeren. We hebben daarom besloten dit in te richten als parkeerplek.

Help! Vieze auto!

Na een paar dagen belde ze op: de vogels kakte haar auto genadeloos onder en dat vond ze maar niks. In de parkeergarage bleef haar auto altijd schoon en daar was ze nu flink aan gewend. Ik had voor haar de ideale oplossing: carports! Mijn buren bij mijn ouderlijk huis hadden er één en dat hield hun auto altijd schoon en droog. Leuk detail hierbij: ze hebben een straatkat geadopteerd (Dikkie Dik!), maar die ging niet zo lekker samen met hun huidige katten. Omdat ze hem ook niet op straat wilden zetten kreeg hij in de carport een klein huisje. Enorm schattig. Wij hadden online al vrij snel een mooie gevonden in de stijl van haar huis, en haar auto staat sindsdien droog en schoon vlak naast huis geparkeerd.

Lekker uit de zon.

Haar huis heeft allemaal leuke foefjes. Er zit ook nog een flinke tuin op het zuiden aan vast met het geraamte voor zonwering. Dat is pas echt ideaal: lekker buiten kunnen zitten in het zonnetje, maar ook in wind of regen zonder hier de nadelen van te merken. Echt een enorme luxe. Nog iets moois hierbij: mocht het enorm warm worden, kan je ook uit de zon zitten. Dan heb je alleen wel iets tegen de zon nodig. Tijdens het plaatsen van de carport gaf de leverancier aan dat ze ook veranda zonwering hadden. En deze stelde absoluut niet teleur. Naast het buiten houden van de warmte zorgt dit ook voor wat minder inkijk vanaf de flat recht tegenover haar tuintje. Het monteren leek wat lastig, maar daar werden we goed bij geholpen. Mijn zus kreeg het huis waar ze van droomt en ik mocht mijn hobby omtrent interieur uitoefenen. Echt enorm genieten!

Vorig artikel Meest voorkomende jacuzzi reparaties
Volgend artikel Veilig gebruik maken van natuurlijke gezondheidsproducten
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!