Home Kleding Katoenen tasjes bedrukken; 3 originele ideeën!

Katoenen tasjes bedrukken; 3 originele ideeën!

0
Katoenen tasjes bedrukken; 3 originele ideeën!

In deze tijden waarin plastic tasjes echt uit den boze zijn, komen er allerlei andere leuke ideeën voorbij. Met name katoenen tassen met logo zijn handig om te gebruiken als je inkopen gaat doen. Er zijn veel zero-waste tips voor ieder huishouden online te vinden en één van die tips is ook weer het gebruiken van katoenen tasjes. Maar ja, katoenen tasjes… is dat niet vreselijk ouderwets en suf? Nee! Want katoenen tasjes kun je bedrukken en dat betekent dat je ze helemaal naar eigen smaak kunt ontwerpen. En hoe gaat is dat dan weer? Een volledig op maat gemaakte tas speciaal voor jou. Op zoek naar originele ideeën om je katoenen tas te bedrukken? In dit blog geven we je er drie.

1.      Een leuke quote

Heb jij een motto of een uitspraak van een bekend persoon die je inspireert? Die kun je mooi op je katoenen tas laten drukken. Laat de buitenwereld maar zien hoe jij in het leven staat en hou het voor jezelf als handige reminder letterlijk bij de hand. Zodat je altijd het mooie van de dag weer ziet of geïnspireerd raakt om tóch van de bank af te komen of je beste beentje op duurzaamheidsgebied voor te zetten. Je quote kan ook een leuke woordspeling zijn of een grappige meme, het maakt niet uit, op katoenen tasjes kun je alles drukken.

2.      Een mooie afbeelding

Als je de tas écht persoonlijk wilt maken, laat je er een foto op drukken. Je hebt er vast genoeg op je telefoon staan, kies de leukste uit en laat hem op je tas drukken. Hou er wel rekening mee dat iedereen hem ziet, dus misschien je vrienden of kinderen even van de foto knippen. Je kunt natuurlijk ook een mooi landschap of grappig plaatje laten drukken. Zolang het maar op de tas past, is het goed.

3.      Combineer beeld en tekst

Nog gaver is het om een mooie quote te kiezen die je inspireert en daar een passende afbeelding bij te gebruiken. Kies bijvoorbeeld een natuurfoto die je op een memorabele reis hebt gemaakt en zet daar de quote bij die je dagelijks wel een keer door het hoofd spookt. Op die manier is de tas écht jouw tas en heb je gelijk wat gezelligs gemaakt van die anders zo saaie, blanco tas.

Je ziet het, tasjes bedrukken is hartstikke simpel en je kunt er de leukste dingen mee doen. Wat voor kunstwerk ga jij maken van je nieuwe tas?

Vorig artikel Trouwen in de zomer: 4 toffe ideeën
Volgend artikel Top 3 belangrijkste bezienswaardigheden in Andalusië
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!