Home Uitgelicht Mee doen met een goede doelen loterij

Mee doen met een goede doelen loterij

0
Mee doen met een goede doelen loterij

Lot of Happiness is een goede doelen loterij die zich inzet op de eerlijke kansen van een kind. Ieder kind heeft immers recht op eerlijke kansen, maar dit is helaas niet voor ieder kind weggelegd. Dit omdat een kind ernstig ziek is, leeft in een onstabiele thuissituatie of geen kans krijgt om zich te ontwikkelen. Meedoen aan een goede doelen loterij zoals Lot of Happiness is dan ook zeker aan te raden. Naast dat je zelf kans maakt op het winnen van diverse prijzen, steun je ook nog eens een goed doel. Daarom is ook leuk om mee te doen met een goede doelen loterij. Wie wil er immers geen kans maken op een leuke prijs én wat goeds doen?

Kans maken op een leuke prijs

Het winnen van een mooi geldbedrag is altijd mooi mee genomen. Dit om een bijvoorbeeld een lang gekoesterde droom werkelijkheid te maken. Veel mensen willen graag hun huis verbouwen, een mooie reis maken, een nieuwe auto kopen, etc. Echter zijn zaken als deze niet voor iedereen weggelegd. Dit omdat er bij veel mensen vaak een gebrek is aan voldoende financiële middelen. Het winnen van een mooi geldbedrag bij een goede doelen loterij is dan ook mooi meegenomen. Wel is het belangrijk om te weten dat niet iedereen zo maar mee kan doen aan een goede doelen loterij. Dit omdat voor veel loterijen de ‘speel bewust 18+’ spelregel geldt. Dit is maar goed ook, want je inkomen moet immers wel toereikend zijn om mee toen aan een loterij. Een loterij is in principe gewoon een kansspel, en het is belangrijk dat je in je achterhoofd houdt dat meedoen aan een kansspel ook risico’s met zich mee kan brengen. Je gaat immers vaak een lidmaatschap aan, wat een aantal rechten en plichten met zich mee brengt. Er zijn allerlei loterijen in Nederland die zich inzetten voor verschillende goede doelen. Waaronder bijvoorbeeld kind gerelateerde goede doelen.

Kind gerelateerde goede doelen

Veel mensen beschikken over een bepaalde visie omtrent diverse goede doelen. De een zet zich graag in voor dieren, terwijl de ander zich liever inzet voor de belangen en de kansen van het kind. Een voorbeeld van een kind gerelateerd goed doel is bijvoorbeeld Lot of Happiness. Zij zetten zich in voor het behalen van allerlei doelen met betrekking tot kinderen in zowel het binnen- als het buitenland. Er zijn namelijk nog steeds veel landen waar ontzettend veel straatkinderen te vinden zijn, en kinderarbeid geen uitzondering is. Ook is het niet voor elke ouder mogelijk om de verjaardagen van hun kind te vieren. Dit vanwege een gebrek aan voldoende financiële middelen bijvoorbeeld. Lot of Happiness zet zich onder andere voor zaken als deze in.

Dit is een advertorial in samenwerking met liveintheliving.nl | Speel bewust 18+

Vorig artikel Financieel flexibel na je studie
Volgend artikel HG tegen stinkende vaatwasser
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!