Home Kleding Michael Kors tassen: duurzaam maar tijdloos

Michael Kors tassen: duurzaam maar tijdloos

0
Michael Kors tassen: duurzaam maar tijdloos

Heel soms, eens in de zoveel tijd, mag je jezelf eens lekker verwennen. Als je hard hebt gewerkt aan een project en deze eindelijk – en op tijd – af hebt gekregen, of als je het gewoon even moeilijk hebt van alles kan het heerlijk zijn om jezelf eens te trakteren op iets moois. Veel vrouwen zullen niet snel in dure dingen investeren omdat ze vaak van stijl wisselen en liever voor een wat lagere prijs dingen kopen zodat ze als ze hier genoeg van krijgen gewoon weer een andere uit kunnen kiezen. Maar er zijn nou eenmaal een aantal dingen die écht nooit uit de mode gaan. Michael Kors tassen bijvoorbeeld. Iedere vrouw heeft een mooie handtas nodig, en de designs van Michael Kors tassen zijn zo tijdloos dat je er jaren mee doet en ze zelfs met stijlveranderingen die je door de jaren heen doormaakt altijd bij je outfits zullen blijven passen.

Waarom Michael Kors tassen?

Michael Kors brak al door als designer toen hij nog maar negentien jaar oud was. In 2004 bracht hij zijn eerste zelfstandige lijn uit van kleding, schoenen accessoires, en Michael Kors tassen. Al is het hele merk al jarenlang een bekende naam in de mode, met name Michael Kors tassen zijn een echte trademark geworden binnen de tassenmode. Vrouwen staan bekend om hun handtassen, waar ze op elk moment alles uittrekken wat je nodig hebt: een pleister, deodorant, een pen, wat te drinken – noem het maar op. Zo’n tas moet lang meegaan, stevig zijn, er moet genoeg in passen, maar ook niet geheel onbelangrijk is dat ze goed bij je kleding moeten staan – je wil hem immers altijd meenemen, ook als je een keer een andere kleur aan hebt! Met Michael Kors tassen schiet je hierin altijd raak.

Michael Kors tassen gaan lang mee

Aan je handtas raak je al snel gehecht – je weet precies wat in welk vakje zit, dus je wil het liefst nooit een nieuwe omdat je dan ineens alles kwijt bent of vergeten blijkt te zijn. Het is dus belangrijk om in een goede handtas te investeren die zo lang mogelijk mee gaat. Met Michael Kors tassen is dit gelukkig geen enkel probleem. Alle Michael Kors tassen worden gemaakt van prachtig Saffiano leer, wat in de loop der jaren niet beschadigt maar toch al snel mee gaat bewegen. De kwaliteit van Michael Kors tassen is uitzonderlijk – maar behalve duurzaam zijn de designs ook nog eens tijdloos!

Vorig artikel Groot pakket versturen zonder zorgen
Volgend artikel Veiligheidsbeslag
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!