Home Kleding Modieuze travelstof dameskleding van Je m’appele

Modieuze travelstof dameskleding van Je m’appele

0
Modieuze travelstof dameskleding van Je m’appele

Ben je op zoek naar modieuze kleding die ook nog eens comfortabel zit tijdens het reizen? In dat geval ben je bij Je m’appele aan het juiste adres! Het assortiment van dit casual-chic online kledingmerk bestaat uit een verscheidenheid aan verschillende kledingstukken en stijlen, zodat je voor elke gelegenheid gegarandeerd de perfecte outfit kunt scoren! Bovendien zijn de verschillende stijlen makkelijk met elkaar te combineren. Zo kun je met slechts een aantal kledingstukken een week op vakantie en zonder problemen elke dag een nieuwe look tevoorschijn toveren. Een goede verhouding en tussen prijs en kwaliteit staat bij Je m’appele hoog in het vaandel. Zo betaal jij, als consument, slechts de retail-inkoopprijs! Bovendien hecht dit modieuze online kledingmerk veel waarde aan een goede communicatie, frisse ontwerpen, een hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm.

Hippe dameskleding van travelstof

De travelstof dameskleding van Je m’appele bestaat uit een bijzonder fijne stof van polyamide en elasthan dat op een speciale manier wordt geweven, waar dit type kleding haar unieke eigenschappen aan te danken heeft: UV beschermend, slijtvast, duurzaam, makkelijk wasbaar, comfortabele stretch, pillingvrij, niet statisch, ademend en snel drogend. Bovendien komt je figuur ook nog eens prachtig uit in deze stoffen én zijn eventuele transpiratievlekken onzichtbaar. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat voor een langere periode of als je van plan bent kamperen te combineren met veel hikes, waardoor je weinig kleding mee wilt nemen die voorzien is van alle kwaliteiten waar de Travel Quality over beschikt!

Duurzame kleding voor een eerlijke prijs

Je m’appele heeft het Convenant Duurzame Kleding en Textiel ondertekend, dit betekent dat zij zich inzetten voor een duurzamere productieketen. Zo streeft het online kledingmerk ernaar alle risico’s die negatieve impact kunnen hebben op milieu, mens en dier te identificeren, verminderen en voorkomen. De fabrikanten die de kleding produceren zijn dan ook zorgvuldig uitgekozen op basis van drie belangrijke criteria. Zo is alle kleding voorzien van het Oeko-Tex standard 100 keurmerk, wat betekent dat elk kledingstuk in het assortiment vrij is van schadelijke stoffen. Ook de werkomstandigheden in de betreffende fabrieken dienen van hoge waarde te zijn. Zo zijn de fabrikanten die Je m’appele voorzien van modieuze travelstof kleding aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Dit initiatief wordt geleid door bedrijven die zich wereldwijd inzetten voor betere arbeidsomstandigheden. Zo wordt een gemeenschappelijke gedragscode en stappenplan nageleefd met betrekking tot onder andere veilige werkomstandigheden, het recht op het vormen van een vakbond en geen kind- en dwangarbeid. Als derde criteria dienen alle fabrikanten over een wereldwijd erkend Sedex certificaat te beschikken die aangeeft in hoeverre een ethisch en sociaal verantwoord personeelsbeleid wordt gehanteerd.

Vorig artikel Welke wijn is altijd een goede keuze?
Volgend artikel Thuiswerken? Zo houd je het betaalbaar
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!