Home Huis Muizenbestrijding is een klus voor de professional

Muizenbestrijding is een klus voor de professional

0
Muizenbestrijding is een klus voor de professional

Heb je een keer een muis in huis, bijvoorbeeld omdat je kat er buiten een heeft gevangen en deze binnen heeft losgelaten? Dan is er, over het algemeen, nog niets aan de hand. Je kunt de muis dan zelf vangen, met een muizenval, of je zet je kat aan het werk. Heeft de kat de muis in de bek? Dan zet je kat én muis weer buiten. Dit werkt, met maar één muis, prima. Maar wat nu als de muizen door de voorraadkast wandelen? Als ze overal poepjes achterlaten en inbreken in je pakken koekjes en in het voer dat je voor je huisdieren hebt gekocht? Dan is muizenbestrijding de enige optie. Schakel muizenbestrijding Den Haag in voor het beste resultaat.

Muizenbestrijding is echt een vak apart

Om te beginnen moet je, als je in de muizenbestrijding werkt, beschikken over stalen zenuwen. Muizen komen namelijk altijd net weer te voorschijn als je het niet verwacht. Je opent een kastdeurtje of de kelder en de muizen lopen langs je heen. Ook moet je in de muizenbestrijding goed weten wat je doet en hoe je de muizen het best kunt bestrijden. Je kunt random gif gaan strooien, maar of dat nu de beste oplossing is?

Waarom is random gif strooien niet perse de beste oplossing?

Zomaar hier en daar gif strooien als vorm van muizenbestrijding is niet verstandig. Dit gif komt overal en kan ook gevaarlijk zijn voor je kinderen, je huisdieren en je eigen gezondheid. Daarbij gaan muizen die het gif eten niet direct dood. Ze hebben nog tijd om weg te kruipen, bijvoorbeeld onder de vloer of in de muur. De stank van dode muizen is echt niet te harden en levert weer een ander gevaar op voor je gezondheid. De kans op maden en andere vieze beestjes die je probleem alleen nog maar groter maken.

Schakel dus de professional in!

Muizenbestrijding is niet even in een half uurtje gedaan. De professional zal eerst in kaart brengen om hoeveel muizen het gaat en waar ze zich ophouden. Ook worden de paadjes van de muizen in kaart gebracht. Pas dan kan er begonnen worden met de daadwerkelijke muizenbestrijding. Je zult al snel het verschil merken en veel minder poepjes en andere ellende vinden. Ook zul je niet meer huiverig zijn om een willekeurige kastdeur open te doen. Zelf kun je er al voor zorgen dat je niets meer open en bloot op het aanrecht hebt liggen of in de kast hebt staan.

Vorig artikel Doe-het-zelf buitenverlichting
Volgend artikel Op vakantie in eigen land met de caravan
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!