Home Algemeen Noppenfolie nu ook in goede maten voor particulieren

Noppenfolie nu ook in goede maten voor particulieren

0
Noppenfolie nu ook in goede maten voor particulieren

Heel veel mensen maken heel graag gebruik van noppenfolie om allerlei zaken goed in te pakken of op te bergen. Kleine ondernemers of particulieren kunnen het ook gebruiken voor het inpakken van kerstpakketten of kleine verzendingen. Daarbij wordt het veel gebruikt voor verhuizingen of voor het opslaan van meubelen of breekbare zaken. Echter, het folie is niet makkelijk te verkrijgen in grote maten. Alleen in kleine onbruikbare maten of in fabrieksachtige maten is het plastic verkrijgbaar en daar heeft natuurlijk niemand wat aan. Luchtkussengigant.nl biedt nu de oplossing zoals je hieronder zult lezen.

Noppenfolie of zoals beter bekend bubbeltjesplastic

Het noppenfolie is voor veel mensen beter bekend als bubbeltjesplastic. Het zijn die rollen folie waar kleine luchtkussentjes op zitten die ervoor zorgen dat de voorwerpen die ingepakt worden door stukken lucht verpakt als kleine kussentjes worden beschermd. Hoewel het niet de meest milieuvriendelijke optie is, is er nog geen goed alternatief voor dit super functionele plastic. Echter, als je het goed wil gebruiken dan heb je best wel wat nodig voor het inpakken van je voorwerpen en daarom is het zo vervelend als je het niet in de juiste maten kan krijgen.

Hoe gebruik je bubbeltjesplastic goed?

Luchtkussengigant.nl biedt jou nu de optie om in goede maten het noppenfolie te kopen. Je kan zo 50 vierkante meter kopen. Je kunt kiezen tussen breedtes van 50 centimeter en 100 centimeter en de lengte is sowieso 100 centimeter. Je doet vervolgens eerst het folie aan de binnenkant van het product en daarna wikkel je het voorwerp in het folie. Vervolgens tape je het goed vast en plaats je een etiket op artikel met wat het is. Zo weet je altijd wat het is en hoef je het niet in en uit te pakken.
Noppenfolie

Service bij het kopen van dit folie

Als je jouw folie bij luchtkussengigant.nl koopt dan krijg je daar een hele goede service bij. Als jij voor 22u in de avond jouw plastic bestelt, dan heb je het de volgende dag al in huis. Dit is perfect voor last minute bestellingen of voor als je erachter komt dat je niet genoeg plastic hebt voor tijdens je verhuizing. Ook is de bestelling gratis en betaal je echt een hele goede prijs voor de rollen. Kortom, wat wil je nog meer? Neem eens een kijkje op de website om te zien of jij hier je plastic wil kopen

Vorig artikel Hoe organiseer je een evenement om nooit meer te vergeten?
Volgend artikel Voorbereiden op het krijgen van kinderen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!