Home Algemeen Een moderne uitstraling met Normann Copenhagen

Een moderne uitstraling met Normann Copenhagen

0
Een moderne uitstraling met Normann Copenhagen

Veel bedrijven hebben afgelopen jaren opnieuw hun kantoor ingericht. Onze manier van werken is namelijk ook behoorlijk aan het veranderen. Van de traditionele vaste werkplek zijn we gegaan naar de flexplek, het thuiswerken en de kantoortuin. Dit vraagt uiteraard om het opnieuw onder de loep nemen van de inrichting in het kantoor, waarbij een representatieve uitstraling een basisvoorwaarde is. Als je een representatief en gewaagd design wil dan is Normann Copenhagen een mooi merk om in te zetten in je inrichting. Het is een van oorsprong Deens bedrijf wat zich kenmerkt door gewaagd en origineel design. Daarom vertellen we in dit blog graag wat meer over het merk Normann Copenhagen.

De oorsprong van Normann Copenhagen

Het merk heeft nog niet zo’n hele lange geschiedenis. Het is namelijk opgericht in Denemarken in 1999. Het assortiment is nog steeds groeiende en inmiddels dekt het zo goed als alles als het gaat om kantoorinrichting. Zo leveren ze alle soorten meubelen, maar ook verlichting en accessoires. Inmiddels worden de producten in meer dan 80 landen verkocht en is het een wereldspeler geworden. Een uitermate knappe prestatie die dus in relatief korte tijd is geleverd. De reden van deze snelle groei zit vooral in dat hun kwaliteit zich zelf verkoopt. Ze hebben originele en gewaagde designs. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze inmiddels rond de 80 designprijzen gewonnen hebben. Dit laatste heeft er uiteraard weer voor gezorgd dat het een gewild merk is geworden. Met hun designs proberen ze duurzame meubelen te creëeren. Zowel kwalitatief als kwa design is de intentie dat de meubelen een leven lang meegaan. Daarnaast gebruiken ze ook zoveel mogelijk milieuvriendelijke materialen waardoor gezegd kan worden dat Normann Copenhagen ook een duurzaam merk is. Ook hierin dragen zij dus hun steentje bij en laten ze zien dat het een kwalitatief sterk merk is.

Wat zit er in hun assortiment?

In principe kan je je kantoor volledig inrichten met het merk Normann Copenhagen. Ze hebben een ruim assortiment aan stoelen. Zeker op het gebied van vergaderstoelen hebben ze een ruim assortiment met unieke designs. Daarbij zitten bijvoorbeeld ook de stapelbare stoelen die je gemakkelijk kunt stapelen en opbergen. Naast stoelen hebben ze mooie fauteuills en banken. Heb je een aantal vergadertafels nodig dan hebben ze hierin ook behoorlijk wat keuze. En wat je niet vaak ziet bij kantoormeubelen producenten is dat ze ook veel verlichting hebben. Deze designs sluiten ook mooi aan op de andere meubelen die ze in hun assortiment hebben.

Vorig artikel Michael Kors: modemagnaat van nu
Volgend artikel Een perfecte kerstlook in je zaak met projectvloeren
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!