Home Algemeen Michael Kors: modemagnaat van nu

Michael Kors: modemagnaat van nu

0
Michael Kors: modemagnaat van nu

Michael Kors is de laatste jaren gestaag gegroeid in populariteit. Dit is dan ook echt een merk wat langzaam aan steeds meer invloed krijgt op de modewereld, ze pakken het anders aan dan de andere merken die je er kunt vinden. Het doel van Kors is dan ook aanzienlijk anders van aard, zij richten zich namelijk op iedereen en niet alleen op de rijkeren. Michael Kors is in tegenstelling tot de andere merken een stuk goedkoper, hierdoor kan iedereen dan ook een keer iets van hen kopen. We zullen in dit artikel gaan kijken naar de wereld achter het merk Michael Kors.

De doelen van Michael Kors

Eigenlijk is Michael Kors nog maar een echt groentje in de modewereld, zij zijn nog niet zo heel lang bekend bij de grote steden. Michael Kors heeft al wel weer veel producten uitgebracht, dit universele karakter maakt ze dan ook weer zo bijzonder. Er zijn veel horloges te vinden van het merk, maar ze hebben zelfs zonnebrillen en schoenen. De uitstraling van het bedrijf zal altijd modern blijven, al zien we dat de volwassen lijnen toch wat meer business worden. De kleding van het merk zullen meestal een strakkere pasvorm hebben. Kleding die goed zit, dit is iets wat bij Michael Kors altijd weer de standaard zal zijn.

We zullen nog wat extra aandacht moeten schenken aan de tassen van het merk Michael Kors. de schooltassen zullen ook dit jaar weer flink veel over de toonbank gaan. We zien dat dit merk het leuk vindt om te experimenteren met nieuwe kleuren en accenten. Hierdoor krijgt dit designermerk toch een speels karakter, dit is leuk om te zien. Dit jaar zijn de kleuren nog vrij donker gebleven, al zullen we dit jaar waarschijnlijk wel meer felle kleuren terug gaan vinden bij de tassen. Een outfit met een bijbehorende tas waarmee je klasse uitstraalt, dit kan natuurlijk alleen maar met de producten van Michael Kors.

Een bekende naam

Het heeft toch wel even geduurd voordat Michael Kors een grote speler werd op de markt, voorheen had het dan ook nog niet echt de benaming van een designermerk. Het was toen als het ware een tussenmerk. De kwaliteit was toen ook nog niet zo hoog als nu, dit imago hebben ze goede weten in te halen. De kleding van Michael Kors is nog altijd zeer bekend en populair, hoogwaardige kwaliteit zal altijd weer te vinden zijn. Op dit moment kan je nog flink wat producten kopen uit de wintersale, sla vandaag dan ook nog jouw slag voor de meest prachtige Michael Kors producten!

Vorig artikel Vermijd files met de online werkplek
Volgend artikel Een moderne uitstraling met Normann Copenhagen
Hoi! Mijn naam is Yamilla Hulscher, de schrijfster van liveintheliving.nl! Ik ben 30 jaar oud en probeer jou te inspireren met de leukste tips en ervaringen. De verschillende tips heb ik onderverdeeld in verschillende categorie├źn, zodat je alvast een beetje weet waar het blog over gaat. Wanneer je vragen hebt of in contact wilt komen, is er de mogelijkheid om via het contactformulier een bericht achter te laten. Veel plezier op het blog!